Eğitim & Kariyer 27 gü Üniversitede kendimi nasıl geliştirebilirim küçük şehirdeyim bölümüm ekonomi ikinci sınıfım şu an? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve yapabileceğim bence bir şey yok sadece derslere gidip geliyorum boşa mı okuyorum gidiyorum yani? Üniversitede kendimi nasıl geliştirebilirim küçük şehirdeyim bölümüm ekonomi ikinci sınıfım şu an? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 27 gü Eğitim & Kariyer konusunda 631 cevap paylaştı. Geleceğin için kpss çalış, kursa git. birkaç seneni sıkı çalışarak geleceğini mutlu geçirebilirsin. 0 0 Yorumla
00Zorbey00 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 27 gü Online olarak kendini geliştir. Günümüzde bazı bölümler için üniversiteye bile gerek yok. 0 0 Yorumla
blackpinkfan Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 27 gü Boş zamanlarını gelecekte işe yarayacak hobilere ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geleceğin için kpss çalış, kursa git. birkaç seneni sıkı çalışarak geleceğini mutlu geçirebilirsin.
Online olarak kendini geliştir. Günümüzde bazı bölümler için üniversiteye bile gerek yok.
Boş zamanlarını gelecekte işe yarayacak hobilere ver
İngilizce veya başka bir dil öğrenmeye çalış
İngilizce yds çalışabilirsin
Çalışarak
Eğlen va sosyalleş
Bölümün nedir
Ekonomi