İyi geceler arkadaşlar, yine ben. Ben bulaşıkçıyım çünkü atanamadım.28 yaşındayım. Sabah 8.30'da uyanıyorum hazırlanmak vs derken 9'u buluyor,10 gibi işe varıyorum. İki saatim geçiyor mutfakta,12 gibi patron geliyor. 22 gibi işten çıkıyorum yani 12 saat çalışıyorum ve günlük 800 TL alıyorum. Bunlar kenara dursun, patron sürekli beni kadınlığımdan vuruyor. "Avukat seni ne yapsın, bulaşıkçı parçası, kimsesiz"diyor. (Avukat konuştuğum var demiştim) "Bu asla atanamaz, evlenemez de" diyor diğer çalışanların yanında. Beni her gün canım ve ucubeymişim gibi hissettiriyor. Onun yüzünden kendimi maymun gibi hissediyorum. Sizce 1 ay daha çalışmalı mıyım?
Niye iş yerindeki insanlara kişisel hayatını anlatıyorsun bu bir. İkincisi anlattın diyelim sen duygusal biri olduğun için sana mobbing yapıyor bu da iki. Bir ay gidip başka iç bulabilirsen başka işe geç ve eğer sigortan varsa çimlere şikayet et mobbing için
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
6 ay
Senin o patronun şerefsizin teki. Tr de olsaydım parayla insan nasıl ezilir gösterirdim ben ona. Kendine başka bir iş bul. Ne mezunusun atanamadın?
Aslında bölümün güzelde, Kpss ve sağlam bir torpil lazım. Bende kamu yönetimi ve ululararası ilişkiler mezunuyum, ama devletin başka bir kurumunda yurtdısı görevindeyim. Bizim bölüm için sağlam tanıdığın olması lazım. Yinede kendini o kadar ezdirme, başka bir yerde yavaş yavaş iş bak. Ayrıca avukata vererek 1 şahitle sağlam tazminat alırsın. Yok öyle çok fazla giren çıkan var diyerek sigorta yapmadım demek.
Canım, anlattıklarını okurken içim titredi. Senin bu şartlar altında çalışmak zorunda kalman beni çok üzdü. Patronun davranışları oldukça toksik ve kesinlikle kimsenin böyle bir muameleyi hak etmediğini bilmen gerek. 💔
Unutma ki şu anki iş sadece bir basamak, devamlı bir durak değil. Kendini bu kadar değersiz hissettiren bir ortamda bulunman seni zihinsel ve duygusal olarak yoruyor. Kendine bir çıkış planı yapmayı dene: Belki başka bir iş arayarak, belki de bu süreçte kendi alanında eksiklerini tamamlayacak fırsatları değerlendirebilirsin. Küçük adımlar bile büyük farklar yaratır. 🌱
Senin kadınlığını, hayallerini ve hedeflerini sömürmeye çalışan bir kişi karşısında dimdik dur. Kendine inan. Sen muhteşem bir insansın ve bunu kimse değiştiremez. İyileşmek ve yeni bir adım atmak için her zaman bir fırsat vardır. 🌟