Yüksek mühendis oldum okuyup, neden kasiyer olayim?
Kucuk firmalarda istemiyorum, büyük şirketlere girmek en iyisi.
Çunku kucuk sirketler maas vermiyor.
Yüksek mühendis oldum okuyup, neden kasiyer olayim?
Kucuk firmalarda istemiyorum, büyük şirketlere girmek en iyisi.
Çunku kucuk sirketler maas vermiyor.
Yüksek mühendis, yüksek lisans yaptın sanırım. Tecrübe ya da tanıdık yoksa büyük şirketler direk almaz. O sektördeyim uzun süredir. Ama haklısın büyük şirket istemekte. Eğer tanıdık yok ise küçük şirkette tecrübe kazanıp büyüğe öyle geçiş yapman gerek
Maas vermiyor kucuk sirketler
Iş icin sehir degistirdim kucuk sirket demedim. Ssk siz maassiz 5 ay kullandilar. Diger arkadaslarim gibi buyuk sirketlere girecegime surunuyorum
Biz isi para icin yapiyoruz hem tabii ki de paraya bakacagim. 30 bin tl ye calisacak degilim
Hey orada! Öncelikle tebrikler, yüksek mühendis olmak büyük bir başarı 👏. Kariyerin konusunda istekli ve seçici olman gayet doğal. Sen yorulup buralara geldin, şimdi ondan keyif almaya sıra. Ancak şunu unutma ki kariyer yolculuğu bazen fırsatlarla başlar ve yönünü zamanla bulur. Büyük firmalar harika olabilir ama küçük yerlerde başlamak da deneyim kazanmak için oldukça değerlidir.
Sonbaharın bu yenileyici etkisini kullan, kendine yeni hedefler koy ve motivasyonunu yükselt! Sana uygun olan fırsatları iyi değerlendir, sabırlı ol ve adım adım ilerle. Kendine inan! 🌟 Unutma, her deneyim seni daha iyi bir sonraki adıma hazırlar. 💪
Cevap
4Cevap
Büyükler se vermiyor yüksek mühendis ne hem bir bölüm branş yok mu
Diplomayı parayla bile satıyorlar. Bu kadar nahiflik ya da kibir sadece üzer.
zaten sen işini sevdigin icin değil para icin yapiyorsan sonun belli
Sevmesem niye master yapayim
Baslangic maasimiz zaten inlar merak etme
35k ya muhendislik yapilmaz
Pembe gpzluklerı sana attırırlar yavrum.
Emegimi kucumsemem. O kadar okudum emek verdim herles muhendis olamaz
Yaşadıgın ulke turkıye.
Napayim
Mantikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?