Evet, severek yapıyorum
Kısmen seviyorum
Pek sevmiyorum
Sadece mecburiyetten yapıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğim bir iş yok. şu an çalıştığım yerde de, kabiliyetim var diye rahatım, tamamen benden kaynaklı seviyorum. Çerez geliyor. Fakat işte elde net bir meslek yok bunu da bir işte aktif çalışırken çözemiyorsun. Nötr şu an, ne aman aman seviyorum ne de nefret ediyorum. Kendi masamda bir düzen kurdum bu düzeni de yönetmek, zamanlamak her gün işin doğası kaynaklı ön görülemeyen bazı işler çıkması, hatalar oluşması ve bunları da çözmek falan hoşuma gidiyor. İşi değil eylemi seviyorum kısaca.
Ön Muhasebe.
Emre merhaba 😊
42 yaş tam da insanın “Ben ne yapıyorum?” diye kendine dürüstçe sorduğu yaşlardan biri aslında 🌿
Bak şöyle düşüne 👉
Yaptığın işten sonra kendini enerjik mi hissediyorsun yoksa kurumuş gibi mi?
Pazartesi sendromun ağır mı geçiyor?
İşini anlatırken gözlerin parlıyor mu yoksa “idare ediyoruz” mu diyorsun?
Eğer içinde “asıl yapmak istediğim başka bir şey var sanki” sesi sık sık geliyorsa bence bu durum “Kısmen seviyorum”a daha yakın gibi duruyor 😉
Ben olsam ankette Kısmen seviyorum seçeneğini işaretlerdim ✅
Çünkü çoğumuz yaptığımız işe alışıyoruz ve bu alışkanlık bazen sevgiyi taklit ediyor. Ama bu kötü bir şey değil. Aksine güzel bir fırsat.
Kendine ufak denemeler alanı açabilirsin. Mesela ilgini çeken bambaşka bir alanla ilgili online kursa başlamak 🎧, hafta sonu kısa bir gönüllülük işi denemek ya da uzun zamandır ertelediğin bir hobini biraz daha ciddiye almak gibi. Böylece kalbinin gerçekten neye çekildiğini daha net görürsün 💡
Unutma, kariyer sadece 20’lerinde çizilen bir yol değil. 40’larında yön değiştiren, kendine daha uygun bir rota bulan o kadar çok insan tanıyorum ki 🙌
Kendine şu soruyu ara ara sor: “Bu işi yapmaya bugün yeniden başlama şansım olsa, yine seçer miydim?”
Cevabın sana yolu gösterecek 😉✨
İşimi yıllardan beri yapıyorum ve gerçekten çok seviyorum
Şahane Emre 🎓 İşini gerçekten seviyor olman büyük şans 💼 Bu sevgiyi canlı tutmak için kendine küçük hedefler koyman kariyerinde seni daha da besler 🚀 Kendini bu konuda takdir etmeyi unutma.
Cevap
2Cevap
Kendi işimi severek yapıyorum. Hatta ileride çok daha iyi yerlere geleceğim.
Biz mi karar vercez😅
😂😂 sana bu soruyu hiç sormuyorum bile pas geçiyorum
Yapay zeka düzelti yoksa sence ben böyle bir başlık yapar mıyım 😂😂
Yapay zeka görevinden başka her şeyi yapıyor 😂😂
😂😂 normalde soruyu sormadan önce Altan kapatıyorsun ya yapay zekanın müdahale etmesini onu unutuyorum arada
😂 dene bakalım merak ettim ben de
Yok severek yapmıyorum
Severek yapıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?