Bir sürü kanal ile e posta atılgan sonra hepsi olumsuz döndü nerdeyse ve en sonunda nerdeyse Çin'de en büyük kanal arsan birinde kabul etmişler beni😂😂😂 aşırı mutluyum yaa
😂😂 bir iş teklifi aldığıma inanamıyorum sizce bu sefer ne olacak başarıcam miyim?
. Çünkü insan bazen defalarca reddedilir, kapılar yüzüne kapanır… tam vazgeçecekken en beklemediği yerden bir kapı açılır. Ama bak, yaptığın şeyin değeri varmış ki dünyanın öbür ucundaki dev bir kanal sana evet demiş. Bu öylesine bir kabul değil; çabanın, ısrarın, yeteneğinin karşılığı. Bazen reddedilmeler başarısızlık değildir; doğru kapıya yönlendirilmek için yaşanır. Sen şu an doğru kapının önündesin. Ve mutluluğunu hissettim; böyle içten, temiz, çocuk gibi bir sevinç…Ya bırak tadını çıkart. Hak ettin. Sen bu işi götürürsün yaparsınız. Hem de hiç zorlanmadan sadece kendin olarak.
1
4 Yorumla
Soran
6 ay
🥺🥺🥺 tam 2 yıldır iki yıl oldu denemediğim iş yapmadığım şey kalmadı ve hepsi de başarısız oldu her defasında umutsuz oldum ama bu sefer bilmiyorum öylesine tekrar denemek istedim hata ne kadar büyük bir şirket olduğunu bile bilmeden e posta atmıştım 3 saat içinde geri dönüş yaptıklarında ben şok oldum cidden
Cevap sahibi
6 ay
bazen iki yıl boyunca kapılar kapalı olur sonra bir anda en büyük kapı açılır. Ve en güzel tarafı ne biliyor musun Sen artık umutsuzken bile denemeyi bırakmadığın için bu oldu. Hiç bilmeden attığın o mail bile kaderin tam zamanı demesiydi. Şaşırman çok normal, çünkü bu sefer gerçekten oluyor.
😂😂 ben tasarım yapmak isterdim hep hayalim dı mücevher tasarımcisi ama babam hiç istemedi birincisi babam altın satıyor sadece ve yani kilo ile satar sadece ve ayrıca babamla çalışıcak isem bir sürü babamın arkadaşları ile bir araya geleceğim ve baba sevmez öyle şeyleri bende sevmem
En İyi Cevaplar