Eğitim & Kariyer 33 yaşındayım Karabük üniversitesinde okumak için yaşım geçtimi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evlenip boşandım Güncellemeler7 ay 33 yaşında anca Karabük üniversitesi seni keser dedilerde 33 yaşındayım Karabük üniversitesinde okumak için yaşım geçtimi? Cevapla Üniversite Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Seftsegta Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Hayır eğitimin yaşı olmaz geç değil ve istediğin her yerde okuyabilirsin sen söylemlerle hareket etme odaklan ve çalış 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 7 ay karaçük üniversitesinde bu yaşta hangi bölüme gömüleceksin 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 994 cevap paylaştı. Önemli olan karınca yuvasına basmadan geçmek. Karabük hikaye bence 0 0 Yorumla
tektengelen35 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% 7 ay aynen kanka sana bı Karabük üniversitesi reçetesi saat :) 0 0 Yorumla
Burakk8869 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Okumak ve yaş bunun önemi yok yapmak istediğini yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay Boşandığını yazmana gerek yok, zaten Üniversite okumak isteyen yaş sınırı olmadığını bilir. 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay okumanın yasımı olur bence hayallerinse devam et 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 602 cevap paylaştı. Erkeksin böyle soru sorma 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok daha var vaktin sdfds 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 7 ay Tam da okulunu bulmuşsun 😅 0 1 Yorumla ManyakBaron31 7 ay Senin niyetin okul değil demekki, niyetin zenciler yani Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Yok tam senlik 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Hayır... 0 1 Yorumla Gezdolas01 7 ay Ne alska ya Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bayılırsın mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay karabüllük mü 0 29 Yorumla Münâfi 7 ay canım sjsjskskd kaç yaşında adamsın ya dkwmsğwöld Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi sen konuşma başak Yorumla Münâfi 7 ay Ahhjsjs balık Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi aynenn Yorumla Münâfi 7 ay Hamd olsun yükselenim akrep değil. Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi ney peki Yorumla Münâfi 7 ay Yengeç Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi fena değil o zaman. ama başak sevmiyom Yorumla Münâfi 7 ay Akrep etkili olsaydım söylemeye utanırdım Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi akrepleri de sevmem Yorumla Münâfi 7 ay Bi kendini mi Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi akrep aslan başak boğa oğlak bunları sevmem. gerisiyle bi şekilde anlaşılır iyi kötü Yorumla Münâfi 7 ay Koymuşuz Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi boş yapma Yorumla Münâfi 7 ay 🥺 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi niye başak sevmediğime bi kere daha emin oldum. aşırı boş yapıyonuz. Yorumla Münâfi 7 ay Ayy. burada ne tartışacaktım senle allasen cevaba bak atom mu parçalayalım Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi sen kesin benimle daha önceleri konuşmuş beni tanıyan birisin Yorumla Münâfi 7 ay Tabii Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi önceki üyeliğin neydi kimbilir Yorumla Münâfi 7 ay Balıknurcuerkeklerinebayılıyorum Yorumla Münâfi 7 ay Noldu kız utandın mı Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi t*şşk mı geçiyon Yorumla Münâfi 7 ay Doğum haritama bakıcaktın bakmadın! Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi başak doğum haritalarına bakmıyom prensip gereği 🤣 Yorumla Münâfi 7 ay Irkçı Yorumla Münâfi 7 ay Benim haritam cok güzel ama bak Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Münâfi yok knk soguk karı sevmiyom ben. Yorumla Münâfi 7 ay Of Allah böyle yaratmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır eğitimin yaşı olmaz geç değil ve istediğin her yerde okuyabilirsin sen söylemlerle hareket etme odaklan ve çalış
karaçük üniversitesinde bu yaşta hangi bölüme gömüleceksin
Önemli olan karınca yuvasına basmadan geçmek. Karabük hikaye bence
aynen kanka sana bı Karabük üniversitesi reçetesi saat :)
Okumak ve yaş bunun önemi yok yapmak istediğini yap
Boşandığını yazmana gerek yok, zaten Üniversite okumak isteyen yaş sınırı olmadığını bilir.
Yaşın geçmemiş ama okulda bol bol verirsin çocuklara
Okumanin yaşi yok inan
Zenci arkadaş edinirsin orada erkek 😃
Yok geçmemiş karabükse
neden okuyacagina gore degisir
Ne istiyorsan öyle yaşa
Dün biri daha sorduydu
Geçmişde zencilere dikkat etmelisin
Neden Karabük
okumanın yaşı mı olur boşversene oku
Neden boşandınız çocuk vs var mı ki
okumanın yasımı olur bence hayallerinse devam et
Erkeksin böyle soru sorma
Zenciler bayram eder
yok daha var vaktin sdfds
Tam da okulunu bulmuşsun 😅
Senin niyetin okul değil demekki, niyetin zenciler yani
Karabüklümüsün her yaşta okuyabilirsin
Geçmiş
okumak hiçbir zaman geç değil
Yok tam senlik
Ne olmuş ki kötü bi şey mi
Okumanın yaşının olmadığını bilirsin
Ben oraliyim aslen
Hayır...
Ne alska ya
Bayılırsın mk
Nerden biliyorlar senin halini ki?
karabüllük mü
canım sjsjskskd kaç yaşında adamsın ya dkwmsğwöld
@Münâfi sen konuşma başak
Ahhjsjs balık
@Münâfi aynenn
Hamd olsun yükselenim akrep değil.
@Münâfi ney peki
Yengeç
@Münâfi fena değil o zaman. ama başak sevmiyom
Akrep etkili olsaydım söylemeye utanırdım
@Münâfi akrepleri de sevmem
Bi kendini mi
@Münâfi akrep aslan başak boğa oğlak bunları sevmem. gerisiyle bi şekilde anlaşılır iyi kötü
Koymuşuz
@Münâfi boş yapma
🥺
@Münâfi niye başak sevmediğime bi kere daha emin oldum. aşırı boş yapıyonuz.
Ayy. burada ne tartışacaktım senle allasen cevaba bak atom mu parçalayalım
@Münâfi sen kesin benimle daha önceleri konuşmuş beni tanıyan birisin
Tabii
@Münâfi önceki üyeliğin neydi kimbilir
Balıknurcuerkeklerinebayılıyorum
Noldu kız utandın mı
@Münâfi t*şşk mı geçiyon
Doğum haritama bakıcaktın bakmadın!
@Münâfi başak doğum haritalarına bakmıyom prensip gereği 🤣
Irkçı
Benim haritam cok güzel ama bak
@Münâfi yok knk soguk karı sevmiyom ben.
Of Allah böyle yaratmış
Komik değil.
Geçmedi