Eğitim & Kariyer Annemin mesleği olan hemşirelik sizce itibarlı bir meslek mi kadın için? Babajo12 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle Kürtler hemşire kadınlar hakkında ne düşünüyor? Güncellemeler7 ay Sevgilisi Kürt ondan Annemin mesleği olan hemşirelik sizce itibarlı bir meslek mi kadın için? Cevapla Meslek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yükseklibido06 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 7 ay Alınteri ile çalışılan her iş kutsaldır. Hırsızlık yapmıyor , bedenini satmıyor sadece hemşirelik yapıyor. Gurur duymalısınız. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Evet itibarlı bir meslek ben de hemşireyim insanlar duyunca cok saygı duyuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Ülkeszlerin olayla bağlantısı nedir tam olarak 😂 1 1 Yorumla Babajo12 7 ay Sevgilisi Kürt Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Severim hemşireleri 0 6 Yorumla Babajo12 7 ay Cidden mi? Yorumla _rOmeO__ 7 ay Evet yükseliyorum ben onlara Yorumla Babajo12 7 ay Yükseliyorum derken Yorumla _rOmeO__ 7 ay Baya bildiğin işte Yorumla Babajo12 7 ay Yapma öyle Yorumla _rOmeO__ 7 ay Ne yapim peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alınteri ile çalışılan her iş kutsaldır. Hırsızlık yapmıyor , bedenini satmıyor sadece hemşirelik yapıyor. Gurur duymalısınız.
Evet itibarlı bir meslek ben de hemşireyim insanlar duyunca cok saygı duyuyor
Ülkeszlerin olayla bağlantısı nedir tam olarak 😂
Sevgilisi Kürt
Para olsun de ne olursa olsun diyorlar
O nasıl özelleştirmek yahu :D
Severim hemşireleri
Cidden mi?
Evet yükseliyorum ben onlara
Yükseliyorum derken
Baya bildiğin işte
Yapma öyle
Ne yapim peki