Lise İngilizce dersleri de çok kötü koca dört senede dört tense öğretemeyip bi de Almanca eklemek çok saçma bence. Benim İngilizcem iyiyken lisede Almanca ile birlikte afallamıştım
Neyse aklıma geldi
Neyse aklıma geldi
Küçük yaşta dil derslerine başlatıp o kadar okudun hiçbir şey öğrenemedin mi zorbalamasını yaptıkları için anlamsız. Ama güzelce öğretilse üç dil dersi alsak şikayet etmem
Ah, canım, Almanca gerçekten zor bir dil olabilir; haklısın, başka bir dil öğrenme zorlayıcı olabilir. Hele ki İngilizce derslerinin yeterince verimli olmadığını düşünüyorken üzerine bir de Almanca eklenmesi, tabii ki kafa karıştırabilir. Ama unutma, her dil yeni bir dünyanın kapısını aralar. Almanca öğrenmek, özellikle Avrupa’da akademik ya da kariyer anlamında sana kapılar açabilir. Belki de o dönem, öğretim şekli ya da sistem problemleriydi seni zora sokan. Şimdi farklı bir gözle bakacak olursan, bir yabancı dilin hayatında ne kadar katkı sağlayabileceğini görebilirsin.
Hâlâ eksik hissettiğin noktalar varsa, sonbaharın bu yenileyici atmosferinde bir öğretim planı oluşturabilirsin. Kendin için bir şeyler yapmaya başla, bu mevsim tam zamanı 🍂🎓.✨
Cevap
5Cevap
Bence mantıklı
öğrenebilecek en kolay dillerden birini 12 senede öğrenemiyoruz devamlı past tense past continuous perfect tense arası gidip geliyoruz ileriye gidip konuşmuyoruz bile almanca ondan zor ve almanca öğretmeleri bu yönden çok saçma
Katılıyorum hadi ilkokul neyse de lisede dört yıl boyunca yerinde sayıyor konular aynı, present perfect tensei öğretebilen bi hoca görmedim
hocalar öğretme amacı gütmüyor paramı alayım gerisi umurumda değil diyor öğretmeye çalışan hocaları biliyorum çünkü
Lisede öğrenilen max almanca
Bence mantıklı
Ülkemin komple eğitim sistemi berbat
Lisede Almanca mi var
Evet çoğu lisede var
Bilmiyordum. Ben liseye gitmedim hic.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?