ne okuyorsun diye soran büyüklerimiz... açıkögretim diyince hııııı acıkögretim mii diye bir tepki veriyorlarr...
sankı ayıp birsey yapıyormusuz gibii hissettirmeyin leeen insanıı
sankı ayıp birsey yapıyormusuz gibii hissettirmeyin leeen insanıı
maddı zorluklar ıcınnde okuyorken kımse kendı ayıbını gormuyordu. hiç unutmam kımın oldugu onemı yok ama aynı evde kalıp kendı cocuguna harclık verıp benı gormemezlıkten bıle geldıler onuda gectım gıttım kucucuk yasta beton tasıyıp mılletın pıslıgını de temızledım ama hıc bır zaman gucenmedım. kı hıc bır zaman kımsenın elıne bakmadım. okulu bıraktım dısardan devam ettım guzel sanatları kazandım resım bolumu ve devam ettım arkasından atolyemı actım sımdı 30 a yakın ogrencıye ve ogretmenlere ders verıyorum. bu sadece bı kısmı hayatımın. kımseenın lafı umrumda degıl sızınde olmasın. buraya da arada bır takılıyorum bu tur destek ısteyen arkadaslarada yardımcı olabılırım hıc sıkıntı degıl. yeterkı ıstesınler.
umrarım duaların kabul olur :) ınsanların onune guzel ınsanların gelmesını dılıyorum. her ne zor gozuksede o zor daima kolay gelcektır ıstedıgınde. bu dunyaya gelmıssem bı nedenı olmalı. dunyada ınsanlar , hayvanlar ve bıtkılerden baska ne var bu doganın ıcındeyız kendıne bı ıyılık yap hayallerını gerceklestır.
1 örgün bitti bir de açık devam ediyor. açıköğretim deyince çeneleri bir salalnıyor şekillere giriyorlar, örgünü söyleyince şaşırıyorlar falan. Okula göre yargılama yapılıyor ister istemez. İlkokul terk desem anında kalkıp gidecekler sanki. Şekil dünyası yapacak bir şey yok malesef.
Tabiki de ayip degil. hatta daha zor. okula gitmeden kendi cabanla sinif gecmeye calisiyorsun.
Aynen oyle
Ayıp değil. Sürekli evde olduğumuz için onlara göre okumuyoruz biz.
Cevap
17Cevap
doğruyu söylemek gerekirse hemen hemen herkesin universite okuduğu şimdiki dönemde 2 yıllık okullarla açıköğretime bu tip tepki veriliyor. yalandan okuyorsun diye düşünüyorlar. ama şu an bazı 4 yıllık unilerde yalan. sonuç olarak olay iş bulmaya bakıyor iş bulduğun sürece sıkıntı yok
Bence hiç bir ayıp tarafı yok. Çalıştığm firmada açık öğretim bitiripte çok yüksek maaş alan arkadaşlarım var.
Ayıp değil maddi durumu olan var olmayan var veya benim gibi okulu sevmeyenler var , aile geçindirmek zorunda olanlar var. Hakkıyla okuduktan sonra nasıl ve nerde okuduğunun bir önemi yoktur düşüncesindeyim.
Okumanın hiçbir türlüsü ayıp olamaz ki açık öğretim okumak ayıp olsun.
okumanın nesi ayıp
sor bakalım kendisi bir gazeteyi alıp okuduğunda veya bir haber izlediğinde neyi ne kadar anlıyor
0000000000
Neden ayıp olsun. Asıl imkanın varken okumamak ayıp!
Onların söylediklarini takma, onlara vericeğin en iyi cevap başarılı iş hayatınla olur
hayır değil niye olsun... bu arada vizelerin bir kaç dersi kazıktı. :)) açık diye basit zannediyorlar ama kursa gitmeme rağmen çoğu soru zordu.
neyse inşallah final rahat geçer :)
ona kalırsa bir sürü memur olmuşta 4 yıllığa tamamlayan insanlar var
Hiç okumamaktan iyidir. Üniversiteyi bile açıktan oju bak açık açık okuya okuya iş sahibi oldum ve hayatta tecrübe de edindim açıklaması onlara cevap olmalı.
Neden ayıp olsun. Örgün eğitim alanlar gibi git gel makara yapmıyoruz. Hem okuyoruz hem çalışıp para kazanıyoruz.
aynen yeni sistem zor. Ben kursa gidiyorum akşamları yine de zorlandım vizelerde.
Hangi bölüm?
Ben İşletme okuyorum, 4. sınıf. Bu yıl bitecek inşallah sen ne durumdasın.
İnşallah hayırlısı olsun. Kendin mi çalışıyorsun benim gibi destek amaçlı bir ders kurs falan alıyor musun?
hangi kaynakları kullanıyorsun?
Maşallah.. :)
:) Hadi kolay gelsin
Daha zor oldugu icin taktir edici bence
Bosver sen onlari. Onlarin neredeyse yarisi hic okumamis bile be :)
Yaniii 😁😁
Hayır tamamen kendi aptallıkları :)
Ben de okuyorum ne varmış
yooo neden ayıp olsunki
sen mılletın dedıgıne kulak asma sonucta boyle bır sans varken hersekılde okuyabılır ınsan
aferin sana :)
o mesleği okuyupda yapan yokda o yüzden
bin kişiden biri yapar anca :)(
fazla açık değilse sorun değil =)
sadece espri =)
açık maçık. oku da nasıl okursan oku kanka =)
okumamak daha ayıp
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar