kimseyi yargıladığım yok ama diğer arkadaşlarımda bu konuda hemfikir bilgisayar başında oturan erkekleri biraz kadınsı buluyoruz bunun sebebi nedir neden işçi usta inşaatçı erkekler daha erkeksi geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öyle gelir tabiki normaldir.. KÜRESELCİLER bu ülkede çok büyük projeler yapıyorlar ve en önemli projelerinden biride kadınla erkeğin arasını açmak (dinde FİTNE olarak belirtilen şey)
Bu amaçla TVlerde özel senaryolarla psikolojik yerli diziler , magazin programları vs yapılıyor.. Kadınları erkeklere düşmanlaştıracak, erkekleri kötüleyecek, ekonomisi batan ülkede erkeklerin maddi durumlarını yargılayacak konular senaryolar seçilip kurgulanıyor ve kadınlara Lüks gösterişli sosyete hayatını özendirecek sahneler insanlar gösteriliyor. Kadınların çoğu bu yerli dizileri müptelaa bağımlı şekilde izliyorlar. Bu iş aslında bayinlere program yüklemek gibi bir işlem, nasıl küçük çocuklar çizgi film izledikten sonra spidermane süpermana batmana özeniyorlar kadınlarında bilinç altına sürekli zenginlik lüks sosyete hayatı holdingler patronlar müdürler bol bol maaş alıp sınırsızca para harcayan insanlar gösterilip özendiriliyor. Bu durum ülkeyi biri felakete doğru götüyüor ama henüz kadınlar bu durumun farkında değil. Sürekli Mercedes'e BMW'ye Jip'e vs binen insana : " in o arabadan renault'ya , fiat'a , hyundai'ya bin" dersen o insanlar jipten bmw mercedesten sonra bu arabaları beğenirler mi? HAYIR ! bu örnekte araba misaldi, arabanın amacı insanları biryerden alıp biryere götürmektir , lüks olması bu ankonudan insanları saptırıyor, insanlara arabanın amacını unutup arabada şuda olsun buda olsun olsunda olsun diye bekliyorlar. madem öyle arabada yüzme havuzuda olsun olmuşken, hatta dev ekran TV olsun filmleri vs ordan seyrederler.. amacın dışına çıkıp iş lükse doğru kaydığında insanları yoldan çıkartıyorlar ve farklı yönlere yönlendiriyorlar.
Şuanda bu ülkede olan bu ! çok ciddi şekilde TV internet meyda vs hertürlü manipülatif propagandalarla KADIN ve ERKEĞİN arasını açacak çalışmalar yapılıyor.. Hatta aile yapısını bırak desteklemeyi aile yapısını YOKETMEYİ amaçlıyorlar (halka ne söylenirse tersi yapılıyor) KÜRESELCİLER bu ülkede nüfusu azaltmak için herşeyi yapıyor ve KÜRESELCİLERE uşaklık edenler çok güzel ROL yaparak halkı milleti kandırıyorlar.
Ekonomi zaten bitik ve battıkça batıyor, buna rağmen çeşitli videolar vs ile kadınların beklentilerini yukarıya doğru itiyorlar. Bu durumda erkeklerde kadınlarda birbirlerine uymadıklarını görüp ev-len-me-ye-cek-ler-dir. Zaten KÜRESELCİLERİN istediğide bu Türkiyede nüfusun tırpanlanıp azalması ve proje çok başarılı şekilde işliyor.. İnsanları yöentip yönlendirenler KÜRESELCİLERE uşaklık ediyorlar. KÜRESELCİLER konusu çok önemli bir konudur, bu konu hakkında bilgisi olmayan insanlar TVye boş boş bakıyorlar, boş boş TVye bakarak haber öğrenemezsiniz, karşıt zıt görüşleri ve bilinen kaynakların dışındaki haber kaynaklarını araştırıp inceleyip takibedin bilmediklerinizi öğrenin..
Örenğin bir haber = Suriyeenin yeni başkanı Amerikan ajanı ve al-Qaeda (elKaide=CIA'in kurduğu kukla terörist örgüt) lideri Ahmed al-Sharaa (Ahmet Elşara) Suriye işgal eilmeden önce teröristti , şimdi Haberlerde Trump onu beyaz sarayda ağırlıyor, sarılıyorlar gülüyorlar oynuyorlar. TV size 1sene önce birini düşman gösterirken bugün onu dost olarak gösterir.. eve konu dağılıyor başa dönelim ,
Erkekleri softlaştırıp yumuşatanda içinde yaşadığımız sistem, kapitalist Küreselci sistemi.. erkeklere yıllarca bol bol çok çok okuyup büyük firmalarada büyük şirketlerde işe girin propagandası yapıldı (bunuda sistem yaptı, kapitalist Amerikancı sistem) İnsanları bu yöne yönlendirildiler ve çoğunluk erkekler hayatlarını bu yola adadılar.
Şimdi ise KÜRESELCİLERİLER denilen ve dünyayı arka planda devletlerin üzerinde yöneten tarikat (şeytanın tarikatı olarak biliniyor) Yeni-Dünya-Düzeni projesini uyguluyor. Bu projede bilinen herşeyler bilinen eski düzen yıkılmaya başlandı, yerine yeni ve insanları içten yıkıcı nüfusu azaltıcı (dünya çapında) projelerle uyguluyorlar. büyük firmalar büyük amerikan avrupa tabanlı BÜYÜK yabancı şirketlerin çoğu KÜRESELCİLERE uşaklık ediyorlar. Yeni dünya düzeninde kimsenin farketmediği önemli şey şu = erkekleri 2. sınıf vatandaş yapma çalışmaları hızlı ve yıkıcı şekilde devam ediyor. Bu amaçla kadınlara tek taraflı olarak destek veriliyor. TVyi açın ve dikkatli bakın artık erkek çocukları reklamlarda yok ya da çok az , kadınları gösteriyorlar (KÜRESELCİLER kadınların üzerine oynuyorlar) = kadınlara girişimcilik desteği , kadınlara banka kredisi (erkekler gidip bankadan kredi istediklerinde neden verilmiyor acaba hiç düşünen oldu mu? olmaz..) kadınlara spor konularında geniş destek veriliyor TVde medyada internette ((Buarada Türkiyede kadınların ilim bilim teknoloji mühendislik alanlanlarında yükselmeleri istenmiyor, kadınlar top peşinde koşsun futbol basketbol voleybol vs, şiirler , resimler yapsınlar vs ama bilim teknolojiyi Avruapa ve Amerika yapsın, bizimkiler top oynayıp resim yapıp şarkıcı olurken Avrupanın Amerikanın kadınları teknoloji ilim bilimle uğraşıp IPhone Çipler Bilgisayar Uçak yapsın istiyorlar.. Akıllı kadınlara sporu sağlık için yapar ve TÜM hayatını şiire, topla oynamaya, resim yapmaya adamaz! ))Konu çok uzun ve derin , daha fazla yazmayacağım..
Aslında sorulması gerken soru " Neden ofiste çalışan erkekler bana feminen geliyor? " DEĞİL = "Erkekleri ofis hayatına yönlendiren ve feminen yapmaya çalışankar KİM?"
Bu ülkeyi KÜRESELCİLERİN uşağı köpeği yapanlar KİM olmalıydı?30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doktorlar, mühendisler falan da sana feminen geliyordur kesin, onlar da bir çeşit ofista çalışıyorlar sonuçta.
Elon Musk, Jef Bezos, Vladimir Putin vs.. falan da ofiste çalışıyor, çok feminenler değil mi :)))
Bence acil olarak bir psikoloğa git, çok ciddiyim. Erkek algısı konusunda sorunların var, yanlış seçim yapmaya çok müsaitsin, yarın bir gün başını derde sokma diye söylüyorum, git psikoloğa bu algı sorunun düzelt.
İnşaata çalışanları, işçileri ya da ustaları küçümsemiyorum, onlar da gayet düzgün insanlar, burada sorun senin yapılan işe göre erkek algının değişmesinde.Moda tasarımcıs desen bir derece anlarım ama modacı olup gayet erkekliği yerinde bir çok insan var. Sen acilen psikoloğa git.
11 Yorumla
Soran7 ayhayır cerrahlarda ameliyat yapan erkeklerde erkeksi geliyor ama obnun dışındakilerin çoğu feminen geliyor
Gizli Üye(18-24)7 ayYa Allah için şu erkekleri güç moduna sokmayın bilinçsiz saçma sapan erkekler güç gösterisi yapacağım diye değişik değişik hareketler yapıyor. Kadını da erkeği de belli bir kalıba sokmayın kadın inşaatta çalışsa eril mi oluyor yani bu ne saçma şey. Bakım yapan erkek feminen, ağlayan erkek feminen, trip atan erkek feminen, bu kadar saçma bir şey görmedim ben hayatımda. Bırakın herkesi şu feminen şu maskülen diye ayırmayı kalıplar yapıştırmayı. Sırf bu yakıştırmalar yüzünden erkek ev işi yaptığında ya da yemek yaptığında kadın gibi davranmış hissediyor hem kendi cahilliklerinden hem de bu tip sınıflandırmalardan dolayı. Her iki cinsiyet de istediği meslekte çalışır yok şu iş maskülen şu iş feminen diye ayırmanın lüzumu yok.
10 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı.
7 ayİlginç bir çalışma var.. Erkeklerin erkeksi işler yaparken (araştırmada balta ile odun kıran erkekler vardı) testosteron hormonunu çok salgıladıkları tespit edilmiş.
Doğal olarak bir kadın, bunu rahatlıkla algılar. Bilinç düzeyinde olmasa da bilinçaltı yanılmaz 😀
Buradan hareketle, sürekli ofiste çalışan erkeklerin testosteron hırmonunda azalma oluyor mu acaba diye bir soru aklıma gelmedi değil 🤭
38 Yorumla- 7 ay
Bu doğru, hatta bebeklere sarılıp onlarla vakit gecirmeleri bile testesteronun düşmesine yol açıyor çünkü yumuşaklık barındıran her şeyde öyle.
Fakat şu da var, bir ofiste çalışıp da aynı zamanda sporunu aksatmayan ağırlık kaldıran bir erkeğin de bu paralelde açığı kapatıp testosteronun düşmesini engelleyip arttırması da bir yöntem nitekim ben de öyleyim ve spor ile bunu engelliyorum.
Yani aslında sadece tek bir bilgiyle de tüm kararı vermemek gerekiyor. - 7 ay
@__Pusat__ 😀 balta ile odun kırmanın yanına hiçbir şey yaklaşamıyordu araştırmada 🤪
- 7 ay
Ağırlık kaldırma da testosteronu arttırıyor ya, bu da bilimsel olarak var olan bişey yoksa onca insan fitnessa sadece estetik için gitmiyor ki, hatta ben her ay kan testi veriyorum ve git gide artış gösteriyor.
Belki de o araştırma sadece balta ile odun kesme üzerine yapilan bir araştırma olmasın sakın :) - 7 ay
@__Pusat__ hahaha hatırlamıyorum ayrıntıları vallahi 🤪
- 7 ay
__Pusat__ pusat kardaş diğerleri belki de bebeklere de bunu diyemezsin aga adam kendi çocuğuna sarılmayacakmı ve bebekle ilgilenmek le ilgisi yok sevebileceğin dünya da bulabileceğin en masum ve temiz insan ama son dediğin de yanlış erkek adam dediğin evinde çocuğuyla da sarılır dışarda tozlu fizik gücünü dengeleyecek işleri de yapar yok sıpor vs yalan ben inşaatta çalışırken sıporda yapıyordum aynı zamanda ve kışın Erzurum da üstümü çıkarıp karda terleyip buharın gözle görülecek şekilde üstümden çıkacak şekilde ağır da çalıştım kısaca erkek atılamıyorsa bir işe yok zor yok korkar yok tereddüt ederse o zaman erkekliğinden şüphe edin
- 7 ay
@genco_44 Gardaşşş ben ne diyorum sen ne diyorsun önce bir söylediğimi anlamaya çalış sonra yorumunu yap, bu bilimsel bir araştırma ! Ben değil bilim söylüyor bu bir, bebek sevilmemeli demiyorum söylediğimi anla önce idrak et. Burada da bebek seviciliği rolüne girip insanları etkileme çabanı anlıyorum, spora da yalan demişsin bu da yanlış bir bakış açısı seni bilinçli olmaya davet ediyorum bu şekilde düşünüp de düzeysiz yorumlar yapmayın güldürmeyin kendinize, ayrıca sıpor değil spor diye yazılır. senin tahsilin ne onu da bilmiyorum fakat bilmediğin konular hakkında yorum yapmamanı öneririm. Bunu da yaşına veriyorum.
- 7 ay
Rol kesme çarpıtma konuyu bir kelimeyi de nasıl yazılması gerektiği gibi yazınca tahsilli oluyorsan vay haline Türkiye deki tahisllileri gördük illa laf dalaşına gireceksek meydana çıkalım burada boşuna havaya girmeye gerek yok spora yalandan kasıt dısarda kadın işi yapıp sonra sıporda kasa şisirmek pek te testesteronu etkilemez ama anlarsan işte
- 7 ay
Yav sen şu trafikta hata yapan kadın olduğunda heyyytt noluyor kardeşim o bir kadın kadın kadına sesini yükseltme diyen @исмаил savunucusu değil misin? Tabi ya doğru size göklerden geldi bu görev ve şimdi de buraya dadandınız mağara insancıkları, insanları meydana çağırıp da ne yapabileceksin bence bir hiç ! sadece ötmekten ve bir ufak ve zerre olan beyninle ilgi çekmekten başka bir işe yaramıyorsunuz, bence siz bu topraklarda nefes bile almamalısınız, boşa israfsınız ! Şimdi al o küçük beynini de ikile şuradan !!
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
76Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 7 aybu tür kızlar ilkel düşünceli olduğu için
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAy nolur Kürd erkeklerinden uzak durun ya. Bu kadar sığ düşünen kızlar bizim Kürd erkeklerine bakmasınlar. Siz bilgisayar başında olanları kadınsı bulmuyorsunuz. Siz Kürd erkeklerine ilgi duymaya başladınız son yıllarda inşaatçı Kürd erkekleri çok popüler. Beyniniz olmadığı için inşaatçı erkekleri tanımadan istiyorsunuz. Uzak durun Kürd erkeklerinden. Onlar bizim kardeşimiz, sevdiğimiz, erkegimiz, abimiz, babamız. Bizde yeri gelince o inşaatcilar ev temizliyor, çamaşır asıyor. Saçma canım düşünceler ile bizim erkeklere sulanmayin. Bilgisayar başında olan erkek feminen değil. Siz sığ düşünceler ile erkekleri kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Biz Kürd kadınları erkegimize lafımızi geçiriyoruz. Sizin gibi aptallar onları mağaradan çıkma görüyor. Sen git bir maymunla evlen.
312 Yorumla- 7 ay
Kürt erkeklerle ne ilgisi var konunun, bir tek Kürtler mi inşaatta çalışıyor 😄
Cevap sahibi7 ayTabiki hayır. Ana inşaatta çalışan erkeklerin bu kadar popüler olması Kürd erkekleri ile ilgili. Ben bir kızın inşaat işçisi hayal ederken ve çok erkeksi derken kesinlikle bir Türk erkeğini düşündüğünü sanmıyorum. Ben Kürdüm ve Kürdler içinde yaşıyorum. Tam da bizimkiler Türk kızları ile alay ederken hayvan gibi davrandıklarını söylüyorlar. Neden diyorum mesela. Onlar öyle istiyorlar diyor. Ki bu bahsettiğim kişi var ya evlendi bir Kürd kızı ile çamaşır asiyor inşaattan geliyor ve karısına evde yardım ederken hiç gocunmuyor. Kimse kusura bakmasın ben gerçekleri konuşuyorum. Kürd erkeği diye diye bizim erkeklerimizi mağara adamına çevirmek isteyen çok var. Ama adı üstünde erkek işine geldiği gibi oynar oyunu ve bırakır. Hiçbir erkeğe güven olmaz.
- 7 ay
Türk kızları mı Kürt erkeklerinin kendisine hayvan gibi davranmasını istiyor. Bir de neden alay ettiklerini anlamadım, öyleyse neden sevgili oluyorlar
Türk veya Kürt değilim bu arada, merak ettim sadece
Cevap sahibi7 ayİşte kızdığım nokta bu. Bayağı aşırı kıskanılmak, kisitlanmak istiyorlarmış. Ben de ilk duyduğumda şaşırdım ama bir değil, iki değil. Hoşlarına gidiyor demek ki. Ama bir de şu var. Bunu isteyenleri de mimar mühendis ya da inşaat amelesi kin olursa olsun erkekelr sığ görüyor. Alay etme nedenleri bu. Ama tabi kendini geliştiren biri varsa alay edilmez. Kızlar zaten direkt kendilerini belli ediyor. Erkekler ise karşısında olana göre hareket ediyor. Benim yeğenim mesela böyle isteyen bir kızı hayvan mı var senin karşında diyerek geri çevirmişti. Ha biri niye sürekli bizi bir yerlere götürüyor ve bizim sözümüzü dinliyor diye yeğenime evde senin sözün geçmiyor mu demiş. Yeğenim daha 25 yaşında ve kendisinden büyük aile bireylerine karşı gelmesini beklemiş. Dedim sen bunları mağaradan mı buluyon muhatap olmasana. Hala diyor insanın alnında yazmıyor. Tanışınca anlıyorsun. Dışarıdan bakınca da eğitimli sanıyor insan nerden bileyim diyor.
Cevap sahibi7 ayGenel olarak bence iki miller sadece kendi kültüründen alsın. Böylece karmaşa da olmaz. Ayrıca pesmerge kuzey ırakta bulunan resmi olarak tanınan Kürdistan bölgesel yönetiminin resmi askerleri. Tsk ile de birçok iş birlikleri var. Sırf Kürd diye nerden saldiracaginizi şaşırmayın. Konu başka. Pkk bünyesinde olanlara pesmerge denmez. Onlar da kendilerine pesmerge demiyor. Tıpkı Kürd yöresel kıyafetlerini pkk örgütü giyiyor diye onların bilin Kürd kıyafetlerimizi temsil etmediği gibi. Ha Kürd kızı ya da Kürd erkeği almak istiyorsanız medyanın propagandası ile konuşmayı kenara bırakıp bizim kültürümüzü öğrenin. Ama yok gerek yok derseniz ikili ilişkilerde çatışma anlaşmazlık olur. Ortada aşk olsa bile bu aşk, sevgi zarar görür.
- 7 ay
Sizin ne kültürünüz var öğrenicez çok gördük konuştuğunuz başka yaptığınız başka başka ülke almıyor Türkiye'nin doğusundanda çıkmıyorsunyz nerde illegal pis işler vsr sizde suratınızs söyleyince bir tanesinden örnek vereyim havlamaya başliyor sizle konuşarak anlaşılmaz peşmerge pkk hanzo kenzo bunlar aynı şey
Cevap sahibi7 ayKudurman ne kadar güzel be 😂😂
Gizli Üye(36-45)7 ayMuhtemelen baban ve erkek kardeşlerin masa başı işte çalışmıyor. O nedenle erkek anlayişin daha maskülen.
Masa başı erkekler de birkaç çeşittir. Gerçekten çok kibar feminen tavirli erkekler, bilgisayar oyunları futbol gibi şeylere merakli ciliz erkekler, bir de boylu poslu vucutlu elinden her iş gelen, her ortama uyum sağlayan köylü tarafa daha yatkın maskülen tipler. Yani lazim olunca odun kirabilecek tamir yapabilecek, lazim olunca yemek yapabilen, dedikodu sevmeyen, dobra dürüst insan, oyunla işi olmayan falan
00 Yorumla
7 ayBana da senin gibi düşünen aşağılık cahil ve ezik olan kızlar kezban ve varoş gibi geliyor. Senin gibi aşağılık olan kızlar, eğitimli ve yüksek kültür seviyesine sahip olan erkeklere ulaşamayacağınızı biliyorsunuz bu yüzden böyle erkekleri karalama yoluna gidiyorsunuz. Senin gibi düşünen kızlar benim veya yüksek tahil derecesine sahip olan başka bir erkeğin ayağının altındaki paspas olmaya layık bile değil.
01 Yorumla
Soran7 ayhahaha nasılda kudurdun gerçekler acıdır sahada calısan ünşversite mezunları erkeklerde var totomu büyütmem ofiste diyor ter akıtıyor adam ghibi adam bunlar
Bence masa başı iş en iyisi nabıyım enai gibi beden işimi yapıyım sonra ise sağlık sorunları abuk subuk işler için bedenim mi kullanılsın erkek olmak sadece fiziksel güçle sınırlı değil ya ben rahat oluyumda varsın kadınlar bana feminen prenses desin razıyım
01 Yorumla
Soran7 aybu yoruma hiçbir şey diyemem dürüstlüğün için tebrikler
7 ayDoğru herturlü masa başı erkeklerin auraları erkek gibi değil fizikleri cılız kassız auraları çok yumuşak elleri yüzleri temiz çok vasat ve basit duruyorlar, ama agar iştekiler gercekten sakalları saçları fizikleri elleri kolları savaşçı gibi bi caydirıcılık var bu yazıni okuyana kadar bitek benmi boyle dusunuyirum diyordum artı kadınlar acaba bunun fadkındamiydi diyorum gercektende faekindaymissiniz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.
7 ayBu da çok garipmiş shsjs. İlla ağır iş yapacak değiller ki.
ya da şöyle diyelim masa başında olunca işler hafiflemiş olmuyor. Yine yüksek zorluklarla mücadele ediliyor. Zorluk yaşamak için illa tuğla taşımaya gerek yok40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBöyle gelmesi yadırganacak bir durum değil zira kadınlarla aynı İrlanda be kadınların bile yapabileceği bir iş yapıyorlar; kaslarını ellerini kullanmadan para kazanıyorlar. Çok maskülen bir durum değil tabi ki de... bir muhasebe uzmanının bir oto tamircisi veya bşr marangoz kadar maskülen görünmesini bekleyemeyiz.. nasırlı ve elle ağır işler yaptığını onlarla ciddi şeyler ürettiğini gösteren büyük eller maskğlenliğin simgelerindendir.
Dahası erkeğin kaslarını yani gücünü testosteron geliştirdiği gibi kaslar çalışıp geliştikçe testosteron artar. Kaslarını sürekli çalıştıran bir erkeğin cinsel ve üretmeye dair sorunları da bilgisayar başında oturan erkekten daha az olur
10 YorumlaBana da bu düşünceye takılan kızlar daha varoş geliyor, illa bir şey görecekler kendi kafalarında yarattıkları erkek figüründe.
60 Yorumla
7 ayne yani, bilgisayardaki muazzam işimizi bırakıp inşaatlarda tuğla mı taşıyalım :))) bence alakası yok, genel olarak daha kültürlü olurlar, daha bilgili olurlar, kaba da olmazlar
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayarkadaşlarında senin gibi m. demek
sizler 14-17 yüzyılına ait kişiklersiniz keşke hep orada kalsaydınız. bilinçlenen topluma parazitsiniz.
trafikte birbirine söven kadınlara şiddet uygulayn başkalarını zorbolayan tip çocuklar siizn gibilerden çıkıyor00 Yorumla
7 ayDün inşaat işçisi arayan kız bugün yine soru açmış. Allah için bir kamyoncu tırcı ya da ormancı şunun hakkından gelsin de kurtulalım.
50 YorumlaGüzel soru.
Ve evet bu doğru bu arada daha feminen olurlar.
Kesimhanede çalismis birisi olarak söylüyorum, birisi dümdüz otururken ben gidip et kes kemik temizle kir deri yüz.
Ve bu ağir is testosteronu etkiliyor.
09 Yorumla
Soran7 ayoda var hani mesela satışçı olan erkeklerde hoşumna gidiyor psikolojik veya fiziksel zorluklar altına girmeli bir erkek bence
Soran7 aykritik işler yaapan vardır illaki onlara lafım yokta ama çoğu erkeğin yaptığı bilgisayar karşısında aynı şeyleri yapmak hareketsizlik erkekliği öldürür düşüncesindeyim
- 7 ay
Sen tugla mı tasıyon knk
- 7 ay
Ofiste calışanlar erkek değil yani
- 7 ay
Peki
7 ayŞeyde yapsın istersen kafana odunla vurup mağarasına taşısın. İşin erkeği kadını mı olur. Eril enerji dişil enerji diye bişey yok
40 Yorumla
7 ayDemek ki belediyenin bu olaya el atması lazım. Sonuçta klinik vaka ve acilen tedavisi gerekir. Bu konuda belediyemiz de veteriner hizmetlerimiz mevcuttur.
20 Yorumla
7 ayçoğu arkadan çalışıyor da ondan ve artık bu gibi erkeklerden tüm kadın kız herkes bıkmış durumda sürekli sabah kahvaltısını annelerine hazırlattıran gtleri süt ve yumurta karışımı osuruk kokan mıy mıymıy eden erkeksi cinsler
00 Yorumla
7 ayMaskülenite ağır iş yapmakla bağdaştırıldığı için, fiziksel olarak çok efor sarf edilmeyen bir işi feminen buluyorsunuz. Çok kazandıkları bir işte çalışıyor olsalardı durum yine değişirdi çünkü kariyerde başarılı olmak da maskülen algılanan bir şey.
00 YorumlaBazıları gerçekten feminen ben teknik serviste çalıştığım zamanlar da avukat olan bir adam ampul takamadığı için teknik servisi aramıştı bizde gidip ampulü takmıştık 😀 adama da öğretmeye çalıştım ama dinlemedi
00 YorumlaErkek çalışırız didinir eve ekmek götürür kadın ise evinde evin düzenini sağlar erkeğe göre biraz daha konfırlu olur. İnsan yaradılışından beri böyle kodlanmıştır.
Sen fazla dişilsin kocanında eril olması gerekiyor😀
00 Yorumla
7 ayBayan kuaförü hariç hiçbir meslek grubunu baz alarak kimseyi kadınsı bulmuyorum. O kimsenin duruşu, oturuşu, davranışı onun hakkındaki düşüncemde daha çok etken olur.
10 Yorumla
7 ayBana da daha kibar anlayışlı erkekler gibi geliyorlar.
40 YorumlaŞimdi işçi usta ortamında kadın daha az dolayısıyla daha rahat konuşabiliyorlar küfürlü konuşma v. b. Şeyler daha rahat yapılıyor ama o ortamda bunları baskılamak zorunda kalıyorlar😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBanada aynı şekil geliyor bende ablamla konuşmuştum bu konuyu demek ki çoğu kadın aynı araba tamircisi veya mühendis bu tarz meslekler çekici geliyor. Psikomotor becerisini kullanacak veya zihnini kullanacak aktif olacak
02 Yorumla
Soran7 ayaynen öyle mühendislikte erkek m esleği onlarda sahada calısıyor mesela
Cevap sahibi7 ayEvet ama benim mesleğim öğretmenlik bu yüzden öğretmen biriyle evlenirim diye düşünüyorum
İlkel hisler ve içgüdü, mantıklı açıklaması bu. Modern dünyaya çabuk adım attık sadece. Sorduğun soruya burdan kaç kişi mantıklı cevap verecek kadar kendini geliştirmiş acaba.
00 Yorumla
7 ayKişisel bir şey olduğu için bir şey demeyeceğim de, bunu şuanlık gördüğüm kadarıyla sadece sen söylüyorsun o yüzden "biz" deme. Herkes inşaat, sanayici olacak diye bir şey yok.
00 Yorumla
7 ayNeyseki sizin fikirlerinizin hiç bir önemi yok.
30 Yorumlahırsız/dolandırıcı için ne düşünüyorsun peki?
bence en eril meslek, g. rizekalılar çalışacak sen söğüşleyeceksin.
10 YorumlaBunun ofisle değil yaşam düzeyi ile ilgili.
13 Yorumla
Soran7 aynasıl
Soran7 ayne alaklası var anlamadım ofistekiler fazla mı kzanıyor
7 ayAlışılagelmiş bir algıdan ötürü olabilir. Görmeye alıştığımız şeyleri arıyor olabilir zihnimiz, öyle olması gerektiğini düşünüyor olabiliriz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 348 cevap paylaştı.
7 ayİletişimde pozitif ve çözüm odaklı bütün kurumsalin yaptırımı , herkes kibar ve cozumcu yaklaşmak zorudna mecburen kibar
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 722 cevap paylaştı. Ne alakası var moruq
Beyaz yaka çalışanlat ofistedir.. Mavi yaka olanlar ise sahada..
Meseleye bu açıdan bak
07 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. Çünkü ofis çalışanı sakalsız, bakımlı ve güzel giyimli olmak zorunda. Bu da insanın aklına direkt kadın özelliği olarak geliyor. Normaldir.
02 YorumlaGüç seven birisi olabilirsin. Ben ofiste çalışan birisiyim ve ofis ortamında olan kadınlar pek böyle düşünmüyor. Kısacası zevkler ve renkler durumu.
00 Yorumla
7 ayUzaktan öyle gelebilir aynı ortamda çalışınca kadın iş arkadaşı ve erkek iş arkadaş farkını gayet görüyorsun.
00 YorumlaUmarım yarın bir gün daha maskülen geliyor diye, 19 suç kaydı bulunan bir inşaat işçisine kaçmazsın...
00 Yorumla
7 ayErkekler illa amele olsun istiyorsun yani 😀
02 Yorumla
Soran7 ayofiste calısmamak amele olmak demek değildir
- 7 ay
Erkekler de rahat is ortaminda calisabilir bunun feminenlikle ilgisi olsmaz
7 ayBen de bilişim uzmanıyım. Feminenlikle bir alakası yok. Bazen ben bile beden gücü kullanıyorum 😄
00 Yorumla
7 ayEril erkek istiyorsunuz. Güç görmek istiyorsunuz ondandır. Gücünü gösteren, gücüyle çalışan erkekler görmek istiyorsunuz sadece.
00 Yorumla
7 aySenin için erkek ne yapmalı inşaatta falan mı çalışmalı
05 Yorumla
Soran7 ayofiste oturmasın hareketli işlerde olsun risk alsın kafasındayım
- 7 ay
Bazı ofis işleri de riskli ama tabi fiziksel bir risk değil
- 7 ay
Sen ne iş yapıyorsun
Soran7 ayyoo sabit maaşın var konforlu bi odadasın bilgisayarla uğraşıyorsun son derece risksiz bir iş geenelde kadınlar yapıyor bunları çünkü
- 7 ay
Yani ne diyim. Bakış açısı tabi..
7 ayOnlara da zargana, keko, sokak çocuğu gibi yakıştırmalar yapılıyor.
10 Yorumla
7 ayErkeklere göre değil ya erkeklerin fiziksel yapısına uygunda değil bence ofis işleri
10 Yorumla
7 ayHareket halinde olan erkek daha cezbedicidir bencede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayO zaman memurluk yapan erkeklerde feminen size göre. Erkekleri bir kalıba sokmak hoşunuza gidiyor heralde. Adam o kadar sene okuyor bir de üstüne erkek olarak görülmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÇünkü hepimize ofis, masa başı, bilgisayar denildiğinde hiç birimizin aklına erkek gelmiyor ister istemez. Bence bu yüzden. Yani yerleşmiş bilinç altımıza bir defa...
00 YorumlaAhahah bence de kesinlikle. Marangoz falan olmalı
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 665 cevap paylaştı. Çok bayanlarla kaldıkları için bayan kuaföründede çalışanlarda öyle
00 YorumlaOdisle ilgisi yok tarzla konuşmayla , karizmayla ilgili
01 Yorumla
7 ayBana da öyle geliyor çünkü güç gerektiren tamir tadilat vs gibi işler yapmadıklari için öyle
01 Yorumla
7 ayOfiste çalışmak bana da feminen gelmiştir hep. Karakterime uygun değil.
00 YorumlaOylesiyle evlen ne yapalım her seyin nedenini sormamak lazım
00 Yorumla
7 ayBenim prensim sercan dışındkai hiçbir erkek umrumda değil
00 Yorumla
7 ayBilgisayar başında oturuyorum gayet de erkeğim 😅 inanmayana kanıtlı olarak gösterebilirim öhöm öhöm
01 YorumlaOfiste çalışanlar kibar olduğu için beyefendi olduğu için mi feminen buluyorsun saçma yani
01 Yorumla
7 aySorun sende olduğu için. Ofistekilere bakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayErkeklik daha cok icsel biseydir. Kadin gibi erkek erkek gibi kadin dediklerimiz vardir ya da hissettiklerimiz.
Bu size feminen geliyor , genel cerceveye yaymak mantiksiz olur.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seda Sayan gibi inşaat işçisi fantezin var
https://www.youtube.com/embed/dwH8ZJ2SX8s00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayamann siz de iyice kafayı yediniz feminen dişil eril diye diye
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayNe alaka ya. Zeka kullansa yeter ve gym gitse testo aynı kalır adam klavye basında para kazanıyo daha nolsun
15 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAyn alakasız ama hep bilgisayar başında hareketsiz kişinin hormonu hareketsizlikten veya kilo almadan bozulur zaten. Erkek veya kadın fark etmez
Cevap sahibi7 ayEvet erkeklerde testo düşer, kadınlarda östrojen
Taş devrindeyiz herhalde bilek gücüyle iş yapan daha avantajlı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBen hem bilgisayar başında hem de sahadayım 😀
02 Yorumla
Soran7 aybak buna kabulum
Cevap sahibi7 ayBiraz da uluslararası takılıyorum 😀
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı