Okumuş beyaz yakalı kadından kaynak operatörü olur mu?

O kadar sıkıldım o kadar yoruldum ki izahı yok. 35 yaşımdayım, üniversite mezunu ve 17 yaşımdan bu yaşıma kadar beyaz yakada değişik sektör ve departmanlarda çalıştım. Satınalma Uzmanı-Portföy yöneticisi-İnsan kaynakları-Satış Destek Uzmanı gibi birçok alanda deneyim sahibi oldum fakat pandemiden sonra berbat geçen bir iş süreci-maaş sorunsalı-patronların göz tacizine maruz kalmak-hakkımın yenmesi-torpiller sebebi ile iş başvurularımdan dönüş olmaması-işimin dışında yüklenmeye çalışılan görev tanımları gibi sebeplerden iş sirkülasyonu yaşadım. şu an bir lojistik şirketinde deneyimim ve tecrübemin çok altında bir mesleği yapıyorum 29 bin tl gibi bir maaşa. Geçinmek için mecburen çalışıyorum kötü değil lakin bu kadar emeğe ve tecrübeye göre çok kötü hissediyorum. Ben Kaynakçı alanında bir kadın olarak çalışmak istiyorum çünkü sanayide bu tarz meslekleri yapanların sosyal haklar olsun, çok iyi şartlarda hak ettikleri maaşları aldığını biliyorum kardeşim ve bir akrabam çalışıyor benden krallar. Tercübesiz kadın kaynakçı alımı yok ama tecrübe sahibi olmak için de çalışmak lazım ne yapmalıyım. İş sağlığı güvenliği uzmanlığı alanından mezunum ve yatkınım. Sizce hangi yolları izlemeliyim kaynak operatörü olmak için? :(

Okumuş beyaz yakalı kadından kaynak operatörü olur mu?