Kurumsal firmalarda böyle bir şey bulamazsın mümkün değil olamaz öteki türlü de evet patronlar her istediğini elde edebileceğini düşünür çünkü para onlarda yani güç kadınların en sevdiği genelleme yapmıyorum sen belki vazgeçtin ama senin yerinde olup da ona verecek onlarca binlerce kadın vardır
113 Yorumla
Soran8 ayBen işimde iyiyim, hangi galeriye girersem gireyim satışları artırıyorum. Araba satmada bana iş çok, 8. olmadı mı 9. galeri zaten hazır. Ama 9. bir 2. el araba galerisi olmayacak kurumsallar diye sıfır otomobil galelerine girmeyi deneyeceğim. 13 yıldır sektörde olduğum için tanıdıklar var, yardımcı olurlar inşallah.
Soran8 ayŞimdiye kadar böyle her teklifte tek tepkim istifa mektubu olmuştur.
Soran8 ayAşağılama değil doğru bir tespite ne diyebilirim ki maalesef ten başka.
Soran8 ayBen o kadınları da yargılamayı hak görmüyorum, benim istifa edecek durumum var. Evli değilim çocuğum yok, kiram çok yüksek değil. Ama öyle bir kadın tanıyorum mesela 2 çocuğu var evi kira kocası hapiste. Ne yapsın 1 hafta bile işsiz kalmayı göze alamaz ki. 2 yaşındaki çocuğu ne yiyecek. Mecbur yatıyor patronuyla.
Soran8 ayAynen öyle en çok buna şükrediyorum.
Soran8 ayGenelde öyle yaparım, başvuru yaparım ama Pazartesi başlarım.
En İyi Cevaplar
8 ayÇalışıp para kazanmak kadınların en tabii hakkıdır fakat ben şunu her zaman söyledim ve her zaman da söylerim ki iş dünyası özel ya da kamu kadınlar için uygun olan bir ortam değildir nolursa olsun birilerinin sırnaşmasına, sapıklığına ya da t4cizine maruz kalıyor kadınlar şimdi biz niye çalışmayalım erkek milleti kendini düzeltsin denildiğini duyar gibiyim ama öyle olmuyor işte arkadaşlar bu böyle gelmiş böyle gidiyor böyle de gider kadının yeri ailesinin varsa kocasının ve çocuklarının yanıdır evidir iş ortamı değildir iş dünyasında başınıza gelecek en iyi ihtimalli şey t4ciz ve sapıklıktır bak dikkatinizi çekerim en iyi ihtimali bu en kötüsü ise iş dünyasında başınıza darp olayı veya canınızdan olacağınız bir durum yaşamanızdır ki bununda örnekleri var iş yerinde darp edilen ve öldürülen kadınlar hayat sizin hayatınız kendiniz için her zaman doğru olacak şeyleri seçin kardeşlerim
01 Yorumla- 8 ay
Böyle gelmiş böyle gitmiyor, bu yaşanan yerle ilgili bir şey tebiki dogudaki ve batıdaki çalışan kadının yaşadıkları bir olmuyor ama bunlar daha çok kadın çalışıp erkek eline bakmadıkça normalleşiyor, kadınları eve tıktıkça da bu düzen dedigimiz gibi gidiyor. Şimdi bi kızınız olsa, siz istemez misiniz çalışsın, kocası ona saygısızlık yaptıgında ona muhtaç olmadıgını bildiginden ona saygılı davransın. Kadınlar çalışmasın okumasın algısı en muhafazakârlarda bile kırıldı artık bence Çevremde en maks muhafazakar dediğim ailelerin bile kızları okudu okumadan özel sektörde vb çalıştı
Gizli Üye(45 üstü)8 ayÖzelde onun malı gibi kabul ederler, yatarlarda çoğu kişi yatıyor evet, siz öyle olmasanız da belki kendi isteği daha fazla para belki mecburiyet bilemedim.
Ama Mademki yazışmalar var, tümünü yazsaydınız kendi yazdıklarınızı da herkes görseydi. Sizin karşı cevap yazdığınız meydan yok. Eğer öyle deşifre etseydiniz herkese daha faydalı olabilirdiniz. Bazıları açık giyinmişsin ya da sen isteklisin diyebilirler, oysa yurt dışında çok açık giyinenler var, ülkemiz müslüman olduğu halde neden açıklığa göre taciz ederler. Yurt dışında böyle olmuyor.10 Yorumla
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Çok üzücü bir durum ya, böyle bir devirde kendi ayaklarımızın üstünde durmaya çalıyoruz bu şeref yoksunlarının içinde. Küçük firmalardan uzak dur özellikle erkek kitlesinin çok olduğu bir endüstride çalışıyorsan.
Umarım bundan sonra böyle bir şey yaşamazsın.24 Yorumla
Soran8 ayVe bunda bile beni suçlayanlar var, sen dikkat çekisin, sen mi çok güzelsin, sen mi kırıyorsun yorumları çok geldi. Beni de en çok bu üzüyor, tacizde kadın suçlu, tecavüzde kadın suçlu, dövülüyor kadın suçlu işte benimde en çok canımı yakan bu erkeği her durumda haklı gören sistem.
Soran8 ayBu gün, sıfır bir araba galerisine resmi marka bayisine yaptığım başvuru kabul edildi. Umarım kurumsal firma daha temizdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u 8 ayŞikayetçi ol
10 Yorumla
8 ayHocam maalesef ki neredeyse öyle sırf parası var diye parasız her kadını elde edebileceğini sanan sığ insanlarla dolu bir ülke haline geldik ki beyinsizlerin düşünmediği şey şu ki kadın zaten namussuzluk yapmak istese senin yanında çalışıp bir ayda kazanacağı parayı bir günde kazanır.
10 Yorumla
8 ayBirileri seni cinsel olarak arzuluyor diye çabuk pes ediyorsun, işinden. Gücün kontrolünü elinde tutmak varken, karşındakinin seni elde edemeyeceğini ona gösterip saygısını kazanmanın yolları varken, direkt kaçıyorsun.
12 Yorumla
Soran8 ayYeni bir iş bulmak kolayken neden öyle bir zahmete gireyim.
- 8 ay
Tekrar edecek bir şeyi yeniden deniyorsun. Ya kendi işini kur ya da barışçıl bir adamın yanında çalış.
8 ayŞunların neslinin tükendiği günleri görecek miyiz... Dişi olarak değil kişi olarak görmeyi öğrenemediler biz kadınları 🤦♀️
11 Yorumla
Soran8 ayUmarım bir gün görürüz.
Gizli Üye(25-29)8 ayBence sen çok yüz göz olup sihbeye yer aciyosun özel sektör tama.. ama sekizinci olması bilmiyorfum muhattap okma
31 Yorumla
Soran8 ayKız valla olmuyorum al bak sohbet geçmişi de orada.
8 ayHayır bu çalıştığın kişilerle alakalı ahlaksızlık diz boyu bunun özeli kamusu yok bu çalıştığın kişiye bağlı
10 Yorumla
8 aysiz bunları rezil edin ifşa edin bakın yapabiliyorlar mı böyle adamların karılarını zıplatırım işte affetmem
10 YorumlaPatronunun kulağına eğil ve ''sekreterine kayan, çayını kendi alır'' diye fısılda
20 Yorumla
8 ayProfesyonellik ile alakalı bu durum. Bizim ajansta böyle bir saçmalık yok mesela
20 Yorumla
8 ayMadem istifa ettin bu ekran görüntüsünü de gruba atsaydın. Hatta şikayet yolu bile açık. Madem geceler yanlız geçiyor iki gece nezarethanede dursun belki yanlızlık çekmez
12 Yorumla- 8 ay
Öyle rahat degilki her şey I. Açık açık ifşalarsa başına herşeyi getirebilirler
- 8 ay
Hay anasını. Boyle qavatlar herkesi elde edeceğini sanıyor. Kendi anaları bacıları böyle ucuz hareketler yapmış ki herkesi böyle ucuz hareketlere maruz bırakıyor
Vay arkadaş nasıl bu kadar rahat yapabiliyorlar ya.
10 Yorumla
8 aySenin patronların şerefsiz benim patronlar işçisine asılmaz
13 Yorumla
Soran8 ayHelal valla öyle patrona bir ben denk gelemedim sanırım, kısmet 9. da
- 8 ay
ya da sende bi sorun var bilemedim
Soran8 ayValla benlik bir şey yok, açık giyinmem kırıtma bilmem öyle çok güzel filanda değilim. Biraz iletişimim iyi ama oda iş gereği pazarlamacıyım. Patron ile resmi dil harici bir dil kullanmam.
Eğitim & Kariyer konusunda 435 cevap paylaştı. Çekici bir kadınsa hele o ihtimal iyice artıyor muhtemelen
08 Yorumla
Soran8 ayÇekici değilim, güzel değilim, uzun değilim, tamam kilolu veya zayıf değilim, bir tek iletişim becerim biraz iyidir oda müşteri karşı, pazarlamacıyım ben. Patronlarıma üstlerime karşı hep profesyonel dil kullanırım asla dışına çıkmam.
Soran8 ayHiç biri yok dümdüz bir tipim. Giyim zaten sabit hep takım giyerim dekolte olmayan çok sıkı olmayan.
Soran8 ayPazarlamacı olduğum için temiz bakımlı olmam şart, sen paspal bir pazarlamacıdan araba alır mısın?
Soran8 ayÇok sıradan biriyim
8 ayKendini doğru anlar geliştirir ifade edersen kimse yatağa sokmaz sokamaz
02 Yorumla
Soran8 ayKimseyle yatağa girmedim zaten. Sadece bu sebep yüzünden işten çıkmaktan bıktım.
- 8 ay
Bak insandan anlarsan dogru pateon ile çalışırsın
Gizli Üye(36-45)8 ayGaleri isleri maalesef oyle. Ancak sikayetini yapip ciksaydin tazminat alirdin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aykalbur üstü yerlerde çalışıyorsun bence. davranışın savunulacak yanı yok o ayrı
10 Yorumla
8 ayCinsiyetçi bakmamak lazım, patronlar nasıl olsa her çalışanını si…yor işyerinde…
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 433 cevap paylaştı.
8 ayevet canım bende alırken işe özel seçerim istekli durmazsa hiç almam ya da istekli durupta sonradan soğuk yapansa anında kovarım.
00 Yorumla güzel bir kadın genelde böyle şeylerle karşılaşıyor.
direkt para teklifi bile aldım
10 YorumlaNe çok A... Hastası var ya :D
12 Yorumla
Soran8 ayÖzel mesajı ifşa suçtur onu yapamam ama iş maksatlı iletişim kurduğum birinden cinsel içerikli mesaj sebepli yazdım. Zaten çalışanlar ben değilim ben değilim diye diye çıkarır meydana.
8 ayŞikayetçi ol bu ne ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySonra ben eşim çalışmasın diyince Dağlı oldum ben mağaram da mutluyum
20 YorumlaAdını sanını ifşala. Eşi dostu varsa mesajını gönder onlara.
02 Yorumla
Soran8 ayKVKK"ya, aykırı suçlu duruma düşerim
8 ayİyi yapmışsın
10 Yorumla
8 ayKaşar çocukları böyle olur
10 YorumlaNe utanmaz bu millet
10 YorumlaErkeğin statüsü önemli değil abaza ise abazadır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBir ülke hic mi degismez aq. Çukleri kopsun
21 Yorumla
8 ayÇakmak istiyor iste bakire misin ki
015 Yorumla
Soran8 ayBakire olup olmamam neyi değiştirir, çıkın şu hastalıklı sapık zihinden artık.
- 8 ay
Olmasa ne fark eder olsa ne fark eder
- 8 ay
bakire gibi değilsen çakulur demiştir sende çakulur gibi gezme
Soran8 ayŞu her şeyde kadını suçlayan zihninize tüküreyim, yeter be.
- 8 ay
😂eski kafasınız harbi, kadının her davranışını flört algılamasanız mı, kadın sinyal atıyorsa net bellidir zaten, gözünün içine bakar, gözünü kaçırır falan. Bunlar yoksa net flört değil yane
- 8 ay
@Zakkumdemir sen bir sus ya iki kişi konuşurken üçüncüye penis düşer
- 8 ay
Yüz vermişsin ki yazmışlar
Soran8 aySapık ve iğrenç bir adamsın
- 8 ay
Gerçekler böyle
Soran8 ayhayır sen ve senin gibiler hastalıklı pislik tipler böyle ya adam olacaksınız ya da gebereceksiniz.
- 8 ay
Kudur işte kesin yüz verdin çak bana dedin sonra baktın yüz vermiyor kudurdun
Soran8 aysen kuduruyorsun aklı çükünde her kadınla yapmaktan başka bir şey düşünmeyen pislik herif
- 8 ay
Tamam özür dilerim
- 8 ay
Hahahaha üçüncüye penis mi düşer😂kesin bakirsindir, normalde bakirleri asssla küçümsemem, çünkü neden küçümsiyim ne alaka ama alakasız konularda kadınlara cinsel hakaret edenler genelde böyle oluyorlar ya da annesi tarafından sevilmemiş erkekler oluyor. Kutsal bakirler, bakir kala kala cinselligi çok ulaşılamaz nirvana bir şey gibi görüp ulaşamadıkça meraktan sapıklaşıyorsunuz, siz seçilmedikçe kadın cinselliğini böyle aşagılamaya devam edin, çünkü sizi 9 ay babanız karnında taşıdı, dogurdu, emzirdi falan, bacınız da yok zaten varsa da canı cehenneme
- 8 ay
@Zakkumdemir sende kesin patlaksindir patlak veren kaşar seni
Çok mu güzelsin de
04 Yorumla
Soran8 ayGüzel değilim de güzel olsam bu tacizi meşrulaştır mı?
Soran8 ayİşte böyle tacizler yüzüne evlenemedim hiç bir erkeğe güvenim kalmadı.
8 ayNe kadar saçma soru tabi ki değil
00 YorumlaKansız bunlar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayGüzel biri misiniz ben şok
03 Yorumla
Soran8 ayGüzellikle alakası yok özel sektör gerçekleri.
Cevap sahibi8 ayHmm ben valismadm
Soran8 ayAlışma zaten, patron firmalarının geneli böyle. Kurumsala gir illa özel sektöre gireceksen.
8 ayİyyy pis sapık
10 YorumlaAşırı amatörce bir yönetim anlayışı
10 Yorumla
8 ayHelal olsun
10 YorumlaBelki sert durmalı en baştan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayFazla mı ilgi çekicisin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayAdam azmış yazmış direk 😂
00 Yorumla Bozuk insan işte
00 Yorumla
8 aydene ve gör
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBöyle işlere girmeyin sizde
07 Yorumla
Soran8 ayValla ben pazarlama işi diye giriyorum.
Cevap sahibi8 ayTam işiymiş gerçekten 🤣
Cevap sahibi8 ayNe mezunusun
Soran8 ayPazarlama ve iletişim
Cevap sahibi8 ayVeznedar olabilir misin?
Soran8 ayZor
Cevap sahibi8 ayBekliyorum
Gizli Üye(25-29)8 ayPegasus PDF ne
07 Yorumla
Soran8 ayUçak bileti, bana aldırmıştı pdf olarak attım. Kendi kartımla ödemiştim altındakide benim ibanım zaten bilet parasını atmıştı.
Cevap sahibi8 ayAdam zengin sanırım
Soran8 ayEn azından bindiği araba Mercedes e 220 D 2025 model. Her iki senede bir satar yeni modelini alır.
Cevap sahibi8 ayReddetme adam zenginse
Cevap sahibi8 aySevgili ol
Soran8 ayadam evli evli 2 çocuğu var
Cevap sahibi8 ayO zaman boş ver
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım