Arkadaşlar inanın anlam veremiyorum. Kamuda ne zaman bir kadın çalışana denk gelsem; doktorundan tut bankacısına kadar sanki özellikle kadınlara karşı bir “küstah tavır” sergiliyorlar. Ne zaman bir şey sorsan, artist bir bakış, yavaş konuşmalar, üstten bir tavır… Erkeklerle konuşurken gayet nazikler ama kadın görünce anında “soğuk mod”a geçiyorlar. Ben de bir hemşireyim, yani o ortamların içindeyim. Gerçekten gözlemim şu: Kadınlar kadınlara karşı daha sert, daha mesafeli, hatta bazen küçümseyici davranıyor. Erkek çalışanlara nazaran daha acımasız davranıyorlar. Neden böyleyiz? En çok kadınlardan “kadın dayanışması” beklerken, en çok diken onlardan geliyor. Bunu sürekli yaşayan, gözlemleyen var mı aranızda?
1 ay
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
egolardan
Bunun kamuyla bir alakası yok. Sizler birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz sürekli. Kurtlar sofrasından hallice bir arkadaş ortamınız var
Ya kamuda çalışanlar ayrı bir üstten bakıyor o yüzden kamuda çalıştığım için örneği verdim
Anladım. Evet pek çoğunda öyle oluyor. KPSS'den güzel puan kastım, devletin memuru oldum falan derken uçuşa geçiyorlar
Erkekte erkeğe bunu göremezsin işte. Siz kadınların cogu oxospusunuz kusura bakmayın
Evet genelde öyle oluyor. Bizim hemcinsler de bize öyle merak etme
Çekemiyorsunuz birbirinizi
Ya arkadaş ben hiçbir kadına karşı böyle düşünmüyorum. En yakın sandığım iş arkadaşım bile arkamdan iş çeviriyor bu nasıl iş cidden insanları hiç anlamıyorum.
Keşke her kadın sizin gibi olsa. Bazı kasiyerler insanı öldürecek gibi bakıyor misal
Evet ya kasiyerler de aynı. İyi akşamlar, kolay gelsin diyorsun iyi bir temenni işte ama hadi cevap vermedin o önemli değil ama bari düzgün bak dediğiniz gibi öldürecek gibi bakıyorlar.
En sevmediğim şey de o cidden. İyi günler desen ölür müsün. Mesleğin bu yani layığıyla yap paranı kazanıyorsun
Siz güzelmisiniz
Yani bu bakan kişiye göre değişir bana göre ortalamayım yani
Kadinlarin kendince duygu hareketleri vardir yer mekan önemli deyil ihtişamli alimli bir kadin gorurlerse kendilerini daha aşagida gordikleri için zit bir kavram sergiliyorlar bunu unutma