arkadaşlar başkent sürücü kursu bana yanlış sınav saati bildirdi oraya sürüş için gitiğimde sınav saatimin geçtiğini ögrendim sonra orayı aradım telofonu açmadı sürücü kursu öglen konuşduğumda hatasını kabul eti görevine yeni başladığını söyleyen genç müdürümle gerekli görüşmeyi yapıcam ben siz hiç merak etmeyin dedi pazartesi haber vericem dedi pazartesi aradığımda başka bir bayan çıktı ve o beyefendi 1 haftalığına burdaydı giti dedi ondan sonra ben durumu anlatım milieyiteme şikayet edeceğimi söyleyince ordaki genç aradı beyfendi ben size oyle bişey demedim benim yerime babamı aamışlr bana ulaşamadığı için zaten babamın şahidi var iki kere sorgulamış 8:15 mi die müdürüne verdi telofonu bana yalan atamadığı için müdürü kesinkle ole bişey söz konusu değildir ben yanındaydım size erken kalkmanızı yeri adresi verdi hata eskiden sizi tanıdıgını belirti dedi arkadaşlar benle iletişeme geçmediler benim yerime babamla konuşdular babamada yanlış saati söylediler ben şimdi nasıl hakımı arıyacam?
Güncellemeler
+1 yıl
bilgili biri yardım etsin nolur kafayı yiyecem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar