İs yerimde yerim değiştirildi bakar mısınız?

Birkac aydır çalışmaya başladım neyse ilk geldigimde beni bir sevmediler gidecegim diye düşündüler başka yere ama her değişikliğin olmadi kaldım neyse bana ego taşladılar çömez yerine de konuldum ki 6 senelik personelim yine de uyum sağlamaya çalıştım çünkü orada yeniyim orada çömez sayılırım neyse bunlar foto cekinmiş tüm ekip onu gurup fotosu yapmışlar hatta benden sonra gelen kız da var ben yokum neyse iclerinden bir arkadasa veda düzenledik o da bu gurup fotosunu anı olsun diye bastırmış herkese verdi ben de o gün katildim bunlara bana verdi ama ben yokum fotoda 🙄 dediler sen heralde raporluydun vs neyse onu da onemsemedim aldım fotoyu olmadığım fotoyu 😅 o gün hesabjı bir kız ödedi boz de ona atariz dediler üstünden bir gün geçti benim aklıma geldi bu kız IBAN atmadı arkadaşın birine sordum IBAN atnmadi diye attı ya guruba dedi bakıyorum bakıyorum yok sonra AA sen o gurupta yoksun dedi bana ibani ve parayı yolladı hayır neden ben unutluyorum sürekli onu anlamadım benden sonra gelen kız bile guruba dahil ediliyor zaten eski yerimi sevmiyordum burayı da sevemedim anlamadım neden hep dislaniyorum garip bir şekilde sana öyle geliyor diyeceksiniz ama dönüp dolaşıp hayatımda bunları yaşıyorum eski yerimdede mimlemislerdi beni yani sürekli bir dislanmaya maruz kalıyorum cocukkne de hep dislanirdim arkadaş guruplarina giremezsim sebebi ne olabilir kaç yaşına geldim yine aynı sorun

İs yerimde yerim değiştirildi bakar mısınız?