Bu kod**mun kyk sında yaw insanin kendi basina oturup bisey yapamiyor biktim artik benim gibi olan var mı?

Odamda 1 tane mal var. Hadi biri az mal ama digeri tam bir canım. Ya nere gidiyorum heryerde birsuru insan , sıkısık kumes gibi ayni, koyun gibi tıkmıslar. Ya bana deselerki kyk daki ferahlik ve refah icin nufusu azaltacagiz o yuzden basari siralamasina gore yks deki ben direk kabul ederim. Biri benden yuksek puan almissa o adam rahat etsin abi , tikiyoar abudik gubudik bolumleri adamlar sigir gibi tepiniyor , pasakli sacma sapan, empati yok zeka yok anasini satiyim zekaaa. Az dusunse dogru yolu bulacak angut ama yok. Birde mesela hastaya , hic dusunupte aklina şunu getiremiyor , ya ben hastayim olorta oksurmiyim kumesin icinde 1 metre mesafede bir insan yasiyor ona bulasabilir. Offff biktim vallahi biktim. sadece kafatasinin icinde beyni olanlar ve ahlak kurallarini bile varos olmayan insanlar gelsin.

Bu kod**mun kyk sında yaw insanin kendi basina oturup bisey yapamiyor biktim artik benim gibi olan var mı?