Sizce elim iyi yemek tatlı ne varsa bizim Türk mutfağımız yapıyorum iyi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence denemelisin belki kendini çok fazla geliştirip bir yerde de açabilirsin hayatta birazcık risk almak gerektiğini düşünüyorum
Daha önce Kore mutfağına girdim sıfır bilgi deneyip işe aldılar o zaman işte güvenmiştim kendime
Öyle ufak bi yerde kapanmış hatta kurs gibi oldu orası 1 hafta durdum d
😅
Ama normal eve kuzenlere vs çocukluktan beri yemek vs yapıyorum her türlü tatlıya yapıyorum
Olsun denemekten ne kaybedeceksin ki abi yani bazı şeyler içimizde kalacağını dışımızda patlasın gerçekleşsin rezil olmakta bir noktadır ama güzel şeyler yapmak da bir nokta
Ama işi garanti bulup çıkarım zaten pat diye BİM den çıkmam
Ama varya asıl yüreğimden geçen BİM de dayanıp kalmak tiyatro eğitimi almak istiyorum Müjdat gezenden her tel de varım
Tabii ki de yani araştırmaya şimdiden başla
Bence bak 20'li yaşlar bizi geliştirecek yaşlardır. Ve bu yaşlarda neler yaparsak bize kardır. Hayallerimizin peşinden gidip kendimizi nerede mutlu hissedeceksek orada kök salmamız gerekiyor
Artı olarak açıktan tıbbı sekreterlik okuyorum haftasonu ilk sınavlara giricem kpss basarsam şimdi aslında daha iyi
Bence kendine yol haritası yapıp öyle ilerlemen gerekiyor Ben de birçok şey yapıyorum ama yorulur muyum bilmiyorum işte
Ama bütün bunları saydım yaw borç bar benim
Gerçi onun ödemesi aylık 20 bin desem toplam borç yine bi şey değil
Tamam da ödersin öder of benim kafamda da çok saçma şeyler var
Ne var
Bi şekil kendi başıma çabalıyorum aile destek yok sıfır
Var işte hocam hepsi birbirine girdi ama düzenlemem lazım. Yani bu hayatta bazen yalnız olabiliyoruz
Aynı yaştayız dimi
Senin okul var mı ben şu an ağlıcam çok büyük boşluktayım
Evet
İyi 3 ay konuştum kız vardı oda gitti
Okulum var okulun dışında başka şeylerle de uğraşıyorum. Yoruluyorum öyle vizelerim var hiç çalışmadım hafta sonuna dahil doluyum
Umarım çabalarımız bi sonuca varır
Ya vardır bir bunda da hayır ben senden hayır olması gereken şeyler olur Rabbim bize yardımcı olur eminim
Ben ya da para biriktirmeye çalışcam ve çiğköfteci ya da ekleristan şubesi açacam ablam abim vs
Yani bak hayallerinin ucundan git 30'lu yaşlarına geldiğinde en azından ne yapmak istediğini farkına var. Ben mesela kariyer konusunda çok iyi yere gidiyorum ama diğer türlü saçma sapan bir yere de gidiyor
git aşcı ol.. tantunici aç en azından