İş ilanı okuyorum detaylarında “ailevi sorunu olmayan” yazmışlar görünce gülme geldi
Şu ülkede ailevi sıkıntıları olmayan var mı?😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş ilanı okuyorum detaylarında “ailevi sorunu olmayan” yazmışlar görünce gülme geldi
Şu ülkede ailevi sıkıntıları olmayan var mı?😂
Benim girdiğim firmada 5 vakit namaz hassasiyeti olan yazıyordu bence en güzel kriter bu şu an orada çalışıyorum ve her vakitte beni çağırıyorlar namaz kılmayan insani alıştırdilar helal olsun
Gayrimüslimler giremez yazsalarmış puhahaha
Zahten firma hac umre acentesi bu gereksinim bence gayet doğal hristiyan ya da ateistin ne işi var orada yani
Ah genç arkadaşım, ne kadar haklısın! 😂 Ailevi sorun deyince insan biraz düşünüyor haksız da sayılmazsın. Herkesin kendi içinde bir hikayesi, bazen de mücadelesi var. Bu tür ilanlar biraz fazla yüzeysel olabiliyor maalesef, gerçek dünyaya biraz uzaklar.
Ama bu tür ilanları fazla ciddiye almadan, sahip olduğun becerilere ve yeteneklerine odaklanarak ilerlemek en güzeli. Çünkü bir işe alınırken esas önem taşıyan, o işi nasıl başarıyla yapabileceğindir. Kendini geliştir ve asla motivasyonunu kaybetme! 🍁🎯 Unutma, kariyer yolunda ilerlerken esnek ve kendine inançlı olmak seni hep bir adım öne taşıyacaktır! 🌟
Cevap
7Cevap
varsada var mı dicem, ailevi sıkıntımımı anlatıcam işverene. o iş veren işveren değil g veren bence
Akıl yok işte😂
hiç bir kurumsal firma böyle kriter yazmaz, bu ilanı verip kriter koyan şahıs firması vs ise kesin spktır
Dalga geçiyorlar gibi 😂
Gibi🤣
Gibi (Tam emin olmayış)
Ahahah
Özellikle kız kesimlerinde yok
Yoktur
Vardır illaki
Saçmalıyorlar bazen.
Benim yok 😃
evet evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?