Bir kac haftadır evdeydim sanırım tekrar bir iş bakmanın zamanı geldi. Siz yeni bir is bakarken kriterleriniz ne oluyor nelere dikkat ediyorsunuz?
Stresli mevzular bunlar 🤢
Stresli mevzular bunlar 🤢
Belli olmuyor ki iş olur ama bana ters olur şehir dışına çıkamam ya da mesafe çok olur maaş düzenli yatsın sigorta düzenli yatsın önemli olan bu.
Cevap
8Cevap
Genelde maaşı :D
Böyle maaşımı almak assddjdk
https://youtube.com/shorts/UpSLegcl1ow?feature=shareartık kimse işinden memnun değil bir amaç bir farklılık yakalamak istiyor.. köle sisteminden sıkıldık
sevebileceğim ve şartları bana uygun olan işleri seçerim
Servis kapıdan geçecek
İyi maaş verecek
Çay serbest olacak
Çay benim kırmızı çizgimdir bunun yüzünden işi bile bıraktım 😇
İnsan kendini boşlukta hissediyor
Olan çayı yasakladılar başlarım böyle işe dedim bıraktım hemen
Erzak dolgun maaş prim ikramiye vs olmasi laxm djdk
Beni işe almaları tek kriterim
Sigorta yaparlarsa iyi
Merhaba ben 2 gündür yani dünden beri çok hastayım boğazım ağrıyor ve yanıyor biraz öksürüyorum bazen hapşırıyorum bir de burnum çok akıyor bugün hala burnum akıyor Hastayım bu yüzden yarın dershaneye gitmek istemiyorum. Yarın dershaneye gitmesem velime söylerler mi velimi ararlar mı dershaneden?
aileme bugün hasta olduğumu söyledim ailem biliyor ama bana yarın git dersine dediler normalde hep gidiyorum ama bu 2 gündür yani dünden beri çok hastayım boğazım ağrıyor ve yanıyor biraz öksürüyorum bazen hapşırıyorum bir de burnum çok akıyor bu yüzden eğer iyileşmesem yarın gitmek istemiyorum ama ailem beni gönderiyor bende diyorum şimdi yarın eğer iyileşmesem dershaneye gider gibi yapıp çantamı alıp evden çıksam sonra da çarşıda gezsem dolaşsam akşama kadar bir yerlerde oyalansam İnternet kafeye babama mesaj gider mi ya da dershaneden danışman falan arar mı onu diyorum ondan da tam emin değilim
Çalışma saatlerimi uzaklığı ve maaşım
Maaş vermeleri.
Sodekso :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?