Eğitim & Kariyer Çiçek dükkanı açmak için üniversite mezunu olmak şart mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şart mı Güncellemeler7 ay Süper soru 🖤 Çiçek dükkanı açmak için üniversite mezunu olmak şart mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Axetyhact Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Ne şartı ne alaka Gelen müşteri sana bitkinin fizyolojisini mi soracak 3 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 7 ay Diplomasız çiçekçi mi olur, trafikte çiçek satan çingeneler bile Oxford mezunu 3 4 Yorumla wkertenkele 7 ay Ahahah manyak 😅😝 Yorumla Oluştur 7 ay @wkertenkele 🤪🤪 Yorumla Berrinsu35 7 ay Ahahaha geldi bizim ruh hastası laann nerdesinn senn Yorumla Berrinsu35 7 ay Uzun zamandır görmüyordym seni haşta mı oldun Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Bildiğim kadarıyla birçok esnaflık için geçerli esnaf olmak için diplomaya ihtiyaç yok eğer özel bir klinik vesaire değilsen 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Hadi yaaa daha neler? O kadar da degildir dimi🙄 1 0 Yorumla
Vhcghjjd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 7 ay Artık sadece diplomayı kabul etmiyorlar yüksek lisansta yapman lazım o zaman şansın olur 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Şart okumamış adamın sattığı çiçeçi kim alır. 1 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay esnaflık şartlarında aranmıyor diye biliyorum :D 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır vergi numarası gerekir açmak için 0 0 Yorumla
Rookiehill Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Hayır her dükkan açan üniversite mezunu mu 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. değil tabiki 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 580 cevap paylaştı. hayır sanmıyorum 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. değil aç gitsin :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne şartı ne alaka Gelen müşteri sana bitkinin fizyolojisini mi soracak
Diplomasız çiçekçi mi olur, trafikte çiçek satan çingeneler bile Oxford mezunu
Ahahah manyak 😅😝
@wkertenkele 🤪🤪
Ahahaha geldi bizim ruh hastası laann nerdesinn senn
Uzun zamandır görmüyordym seni haşta mı oldun
Bildiğim kadarıyla birçok esnaflık için geçerli esnaf olmak için diplomaya ihtiyaç yok eğer özel bir klinik vesaire değilsen
Hadi yaaa daha neler? O kadar da degildir dimi🙄
Tabi şart. Felsefe ya da psikoloji önerilir.
Artık sadece diplomayı kabul etmiyorlar yüksek lisansta yapman lazım o zaman şansın olur
Şart okumamış adamın sattığı çiçeçi kim alır.
hayır ticari kapasite şart
Hayır tabikide
esnaflık şartlarında aranmıyor diye biliyorum :D
Seyyar sat çingene gibi 🤣
Hayır vergi numarası gerekir açmak için
Hayır her dükkan açan üniversite mezunu mu
Esnaflıktan mezun
Hayır değil
değğil
değil tabiki
hayır sanmıyorum
Ne alakası var