Merhaba, kendi işimi kurmak istiyorum bir çiçekçi dükkanı açmak istiyorum. Önce biraz sermaye yapmam gerekiyor biliyorum doğayı çok seviyorum çiçeklere zaafım var fakat bir bilgim yok bunun için de tabiki bir eğitim göreceğim.
Bir çiçek dükkanı açmak için gerekli maksimum sermaye ne kadar? Bu işin zorlukları ve güzel yanları nedir? Satış yaparken zorlandığınız noktalar nedir? Ay sonunda cepte ne kadar para kalıyor maksimum?
Bir çiçek dükkanı açmak için gerekli maksimum sermaye ne kadar? Bu işin zorlukları ve güzel yanları nedir? Satış yaparken zorlandığınız noktalar nedir? Ay sonunda cepte ne kadar para kalıyor maksimum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çiçekçi dükkanı açmak için süs bitkileri bölümünü okuman gerekiyor zaten sende biliyorsundur öyle yazmayınca o yüzden dedim bende çiçekçilik mesleğini aşırı İstiyorum şu an tek hayalim bu valla çok hoşuma gidiyor biraz araştırdım da birde ben Avustralya da yapmak istiyorum burada da degil
Çiçekleri sevmek çok güzel ama, onları nasıl büyüteceksin veya ne kadar kazanacaksın hiç bilgim yok. iyi araştırılması gerekir.
Malum Ülke durumu ekonomik olarak çok kötü, Eskisi gibi herkes çiçek alamıyor.
Evet insanların öyle bir alışkanlığı da yok bugün bir çiçek alayım diye. Kafam karıştı benim de
Maddiyat Örneğin 9'lu Kırmızı Gül Çiçek Buketi 500 TL Bence başka bir işkoluna bakın sermayesi az olan.
Küçük bir cafe peki? Kahve, çay çeşitleri ve hafif tatlı çeşitleri falan. Bunu da düşündüm ama cafe açmanın maaliyeti ne kadar olur bilmiyorum
Tam aklımdan geçeni söyledin. Cafe bir köşesinde kitap okuma yeri. ya da Çiğ köfteci olabilri.
İçimi okudun 😄 full kitaplarla nostalji fotoğraflarla müziklerle ve rahat koltuklar loş ışık falan. Büyük sermaye lazım buna 20 yaşındayım henüz çok vaktim var ama zaman beni beklemiyor her şey çok pahalılaştı. 30 a kadar vaktim var 😄😂
Sermaye çok değilki en kolay o , sadece yer kirası pahalı olur, nostalji gibi bir yer. isteyen kitap okuyacak, isteyen çay kahve skin ve elit bi yer
Ama gerçekten yaşın daha küçük üniv. git bitir bence
Okul benim büyük tranvam ve okul ve derslerden nefret ediyorum. Birde türkiye genelinden dolayı adım atmak da istemiyorum eğitim sistemi çok kötü kendi kendimi geliştirmek istiyorum. Evet üniversite bir belge bir kanıt ama yapmak istediğim hedefim belli burada neyi kanıtlayacağım ki ben
Bilgi her yerde öğrenilir doğrusun. Ama bazı yerlerde ise belge gerekli, o olmadan olmuyor.
Her üniversite okuyan aynı mesleği yapmıyor.
Eğitim sistemi kötü değil, berbat.
Benim yapmak istediğim işte belge gerekli mi peki 😀 tabiki ustalık belgesi vs gerekli şeyler dışarıdan eğitim görerekte alınabilir
Cafe açmanın üniversite belgesine ihtiyacı yok diye biliyorum
Olmasada hiç beklemediğin bir yerde isterler ve sonra üzülürsün. Okul hayatı güzel olur bence sıkıcı olmaz derim.
Yok tabi ilkokul mezunu da açar, Yeterki kendini yetiştir. İletişimin güzel olsun önemli olan o.
Benimkisi sadece öneri idi.
önerini düşüneceğim teşekkür ederim ☺
:) :)
umarım iyi olur
Ah bide sorularıma yanıt alsaydım 😄
zorrr iştir canısı