Yks senem ve bu sene 20bine girmek istiyorum bilgisayarım yok dersaneye bile gitmiyorum anne ve babam ikisi de memur ipad almıyor?

masraf olmamak icin gerekli degil diye dershaneyi bile bıraktım 2 aydır ipad almalarını rica ediyorum en düşük modele bile razıyım diyorum hala ısrar ettiğim icin arsız olduğumu söyledi annem ve bu yüzden tartıştık sürekli kendilerinden soğutuyorlar sonra da hiç bisey olmamış gibi saygı sevgi bekliyorlar her şeyi hadi ordan edip yksyi bosvermeyi düşünüyorum sonuç gelince de siz ilgilenmediniz bende sınavla ilgilenmedim diyip kurtulmak istiyorum , abim istese araba çekelim altına diyorlar daha 1 hafta önce ama bana gelince umursanıyorlar klasik geri kafalı doğuda büyümüş anne ve babam var laf anlatmak deseniz duvara konussam daha iyi derslerim kötü de degil fen lisesine gidiyorum denemelerde iyi sıralama yapıyorum ama sadece telefonla zor iş istesem ikisini de işten attirabiliyorum tek mesajla ama göze alamıyorum napmaliyim

Yks senem ve bu sene 20bine girmek istiyorum bilgisayarım yok dersaneye bile gitmiyorum anne ve babam ikisi de memur ipad almıyor?