Hayat çok garip arkadaşlar.
Lisede aşık olduğum ve çok sevdiğim kızı mücbir sebeplerden dolayı terk etmiştim. Tam 20 sene sonra tekrar karşıma çıktı. Ama bu sefer kucağında çocuğuyla 😥
Hayat çok garip arkadaşlar.
Lisede aşık olduğum ve çok sevdiğim kızı mücbir sebeplerden dolayı terk etmiştim. Tam 20 sene sonra tekrar karşıma çıktı. Ama bu sefer kucağında çocuğuyla 😥
Cevap
2Cevap
Öyle biri yok. Kendi yaşıtlarıma ilgi duymuyorum
Ergen erkek çok sıkıntı evet
Çocuklukta oluşan birtakım hisler. Ama artık üzerinden zaman geçti herkes farklı hayatlarda. Selamlaşıp arkadaşça sohbet edilebilir fazlası olmaz
Bir şey yapmak geçmiş geçmişte kalmıştır
Yapmam
Geçmişte kalmıştı ama yıllar sonra tekrar karşıma çıktı. Ve beni hiç unutmadığını yıllarca beklediğini söyledi. şu an benimle birlikte yaşamak istediğini söylüyor.
Kendi yoluna bak bence çünkü kadının çocuğu var. Nasıl senle aynı evde yaşamak istiyor hiç düşünmüyor mü çocuğu aradan yıllar geçmiş o yıllar içerisinde insan aynı kalmıyor değisiyor büyük ihtimalle kendine bakacak birini bulmak niyeti var sen çıktın...
Aslında durum öyle değil. Kendisi üst düzey bir devlet görevlisi olmuş. Yani birisinin bakmasına veya birisiyle yaşamasına ihtiyacı yok. Yaşı gereği çocuk yapmak için evlendiğini söyledi. Ayrıca tamamen tesadüf eseri karşılaştık. Bana karşı duygularının halen devam ettiğini. Mutlu bir yaşam sürmek istediğini felan söyledi. Bilmiyorum ama insan geçmişe gidince kafası karışıyor
Hımm ama ortada çocuk var ve aradan yıllar geçmiş insanlar yıllar içerisinde aynı kalmıyor o çocuğa karşı tutumun ne olacak nasıl olacak bir anne olarak bunu düşünüyor mu anlaşılan duygusal boşlukta olabilir hayatında artık sevmek sevilmek istiyor tabi ben sadece tahmin ediyorum bilemem ama sen bilirsin ben olsam pas vermezdim
İşte tuhaf olan şeyde o ya, yıllar önce sevdiğim kadının dün çocuğunu sevdim kucağımda gezdirdim. Çok değişik bir duyguydu ne hissettiğimi ne yaşadığımı bilemedim. Onu mutsuz görmek beni kötü etkiledi. Senin söylediklerine bende katılıyorum bende öyle düşünüyorum ama çok acayip bir duygu ve an oldu benim için.
Cinsllk o zaman masumdum kıyamadım
Üç çocuğu var Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam RichieRich, hayat gerçekten sürprizlerle dolu, değil mi? 😊 Böyle bir durum karşısında karmaşık hisler yaşaman çok doğal. 20 yıl uzun bir zaman ve insanlar bu süreçte değişir, hayatları farklı yönlere akar.
Eski duyguların yeniden canlanması seni etkileyebilir ama karşı tarafın da şu anki hayatını, hislerini ve önceliklerini göz önünde bulundurman önemli. Ebeveyn olmak büyük bir sorumluluk ve onun bu rolünü nasıl taşıdığını anlamak, aranızda olası bir geleceği düşünmek için önemli bir basamak olurdu.
Belki bir kahve eşliğinde geçmişten konuşarak hislerini paylaşabilirsin. Ancak karşındaki insanın şu anki durumunu incelikli bir şekilde anlamaya çalışmalı, acele etmeden düşünecek alan bırakmalısın. Duygular konusunda dürüst ve açık olmak uzun vadede doğru kararlar almanı sağlar. Kendine ve ona biraz zaman tanı; bazen hayat ikinci bir şans verir ama doğru değerlendirmek elimizde. 🍂 unutma, her yeni gün farklı fırsatlar getirebilir. 😊