Arkadaşlar bildiğiniz adını vermeyeceğim o firmada pilotluk yapıyorum yurt dışı geniş gövde pilotuyum a330 kullanıyorum
Sevdiğim kadın kasiyerlik yapıyor
Anne şimdiden ayırmaya başladı
Sen 550 kazanıyorsun o kasiyer parçası 20 bin asla denk değilsiniz mutlu olamazsınız vs vs vs
Babam çocuk seviyor sevgi güven daha önemli diyor objektif yaklaşıyor
Yaşım 28 kız ise 21 yaşında.
Evlilik düşünüyorum ne yapabilirim?
Ailemede çizgi çekmek istemiyorum ama sevdiğim kadınida bırakmak istemiyorum?
Sevdiğim kadın kasiyerlik yapıyor
Anne şimdiden ayırmaya başladı
Sen 550 kazanıyorsun o kasiyer parçası 20 bin asla denk değilsiniz mutlu olamazsınız vs vs vs
Babam çocuk seviyor sevgi güven daha önemli diyor objektif yaklaşıyor
Yaşım 28 kız ise 21 yaşında.
Evlilik düşünüyorum ne yapabilirim?
Ailemede çizgi çekmek istemiyorum ama sevdiğim kadınida bırakmak istemiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birisi evlilik teklifi edecegim kadin beni aldattti diyor birisi ailem engellemeye calisiyor diyor ortalik pilotlardan gecilmiyor
Anlamadım
Bırakma kızı, annen denkliği para olarak görüyor, çok saçma
Hiç sorma bi kız bulmuş bu büyük firma vardı onların ortağı annesi kız hoş biri ama yok duygularım yok imkanı yok diyorum zamanla olur diyor
Ne bu ayakkabı mı zamanla bırakacak kendini, çok saçma ya.
Varoş kadınlar ile ne işin var kral bir kadın eekeği yükseltmeli seviyesi bilgisi davranışları ile markette çalışan varoşla ne işin var
Aşığım bana varoş gelmiyor öyle tahmin ettiğin biri gibi değil
Ne alakası var insanın çalıştığı iş ile varoşluk kavramının? Denk değiller bence de. Sevgi de bir yere kadar her şey sevgi değil zamanla anlayacaksın. Acele etme zaman ver, kız küçük daha zaten.
Bence aileniz haklı bence. Tabi karakter meslekten daha önemli ama sizin yanınıza doktor avukat mühendis yakışır
Doktor ve avukatla uğraşamam asla mühendis belkide ben mutluyum şu an ama
Türkiye'de 28 yaşında bir pilotun 550 bin TL kazandığını düşünmüyorum.
İsviçre dogumluysan İsviçre hava yollarından transfer olduysan maasinida İsviçre bankasına yatiriyorsalar geniş gövde uçak kullanıyorsan yurt dışı uçuşları daha sık yapıyorsan imkansız değil. Standart tc erkeği zaten bu kafada olduğunuz için hep başarısız oluyorsunuz
Vizyonun olsa İsviçre Frangı veya Euro olarak maaşını söylerdin. Maaşını Türk Lirası olarak almayıp maaşını Türk Lirası olarak söylemek neden? Vizyonsuzluk örneği.
İşime gelmiyor kıskançliktan çalıyorum deseydin okey güle güle uğraşamam senin gibilerle
Çok komiksin.
Seni neden kıskanayım tanımıyorum. Ama İsviçre'de doğmuşsan veya orada yaşıyorsan maaşını neden Türk Lirası olarak söylüyorsun daha önemlisi ise bu sitede neden söylüyorsun. Git İsviçre internet sitelerinde veya uluslararası sitelerde bu soruları sor. Bu sitenin yabancı versiyonu var, git oraya sor.
Türkiye'de ikamet ettiğim için olabilir mi
İsviçre Hava Yollarında çalışıyorsun ve Türkiye'de ikamet ediyorsun. Saçmalık. Kadın da Türkiye'de yaşıyor herhalde. Onun için Türk Lirası ile maaş söylüyorsun saçmalık. İsviçre firması Türkiye'de yaşayan birine 550 bin TL maaş vermez, hayırdır sen CEO musun? :D
Kütük İsviçre'de anlamiyon herhalde
Kardeşim git Girls Ask Guys isimli siteye. Buralarda mantık dışı sorular sorma. 550 bin TL bilmem ne. Kasiyer bilmem ne. Kimse de cevap vermemiş soruna. Bu kadar mantıksızlığa kimse cevap vermez zaten. Sana şunu söyleyeyim. Hiçbir uluslararası firma çalışanının Türkiye'de yaşamasını görmezden gelmez. Kanada firması Kanada yöneticisi ile Türkiye yöneticisine aynı maaşı mı veriyor zannediyorsun. Bu şekilde bir durum yok. Sen hayal dünyasında yaşıyorsun.
avukat filan sev
Yani ne alaka
Anne daha elit görgülü bir kadınla evlen diyor o fakir diyip aşağılayıcı cümle kullanıyor
Bencede abartmış ama anenn sonuçta anlaşmak uyum onmeli ten uyumu