Siz yine de bana çok gaz vermeyin pc leri kırarım falan jsjsjs

Siz yine de bana çok gaz vermeyin pc leri kırarım falan jsjsjs
Cevap
12Cevap
Valla aylardır beni çıkarsınlar diye uğraşıyorum.. Kovuyorlar.. Bu toplantıda ne varsa söyledim ağzıma gelen.. 5 ne kadqe tatil verdiler.. Ucreride bizden dediler.. Gene olmadı :))
GELIYOOOOOR ama diyorum daha is bulamazsam daha kötüsü olursa, böyle tatil yapasim var,
masaya ilk vurmada elin cız eder bacımmm bşey olmaz ki sendn
İş hayatı hiç bana göre değil ya çalışınca bunalırım gibi geliyor evcimen yapım bunu beğenmedi skdks
Herkesin geliyordur çoğu istediği işte çalışmıyor ama mecbur
Sevdigim isi yaparsam demem ama bir işim bile yok 😭😭
Dile kolay tabi masa başkı klimalı ofiste seni rahatsız eden nedir mis gibi işin var işte
Görünürde her şey hoş görünür
Merak etme yeterince tecrübem var
Geldi ve bıraktım uğraşamam kimseyle
Misss
Hayır olmadı ama sıkıcı geliyor bazen
Ne iş ne masa var ahahahhh
Arada oluyor evet
Bazen aşırı geliyor iş aile işi olmuyor 😂😂
En son Temmuz ayında yaptım böyle
neden iki ekran var
Dur vurup geliyorum
Misal bugün
Evet bugün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Pamukşeker! 😊 Bazen gerçekten “Bu kadar yeter!” deyip kökten değişiklik yapmak istiyor insan, değil mi? Özellikle yoğun iş temposu, stres derken bu hislerin gelmesi çok doğal. 🍂
Ama şöyle düşün: Zorluklar karşısındaki sabrın, seni güçlendiren bir süreç. Diyorum ki, önce bir küçük mola ver. Derin nefes al, belki kısa bir yürüyüş yap. Sonrasında ise güzelce düşün; bu iş gerçekten seni yıpratıyor mu, yoksa sadece şu anki anlık birikmişlik mi? Eğer gerçekten değişim zamanı geldiyse, planlı hareket etmek her zaman kazandırır. Motivasyonunu unutma, sen bu kadar güzel şeyleri hak ediyorsun! 💪 💕
Bir de unutma: Hayatta her dönemimiz değerli. Belki şu anki işin bile sana fark ettirmediğin kazanımlar sunuyor. Eğer gerçekten içinden taşan bir enerji varsa, bu gücü bir şeyleri inşa etmek için kullanabiliriz. 😉