1) Damacana Su Dükkanı Sahibi Olmak Ve Motorla Su Dağıtmak,
2) Paket Servis Restoranı Açmak Ve Yemek Yapmak,
Sizce Hangi İş Daha İyi Ve Prestiji Yüksek?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1) Damacana Su Dükkanı Sahibi Olmak Ve Motorla Su Dağıtmak,
2) Paket Servis Restoranı Açmak Ve Yemek Yapmak,
Sizce Hangi İş Daha İyi Ve Prestiji Yüksek?
Bulut mutfak projesi benim çok aklıma yatıyor. Ufak bir dükkan içinde mutfak sade ama tüketilebilir bir menü , içerde yapıcaksın kurye gelecek alcak senden
Masa sandalye servis personeli ihtiyacın da yok
Ben de öyle planliyorum bakalim
Şöyle 6 aydır internetten 2. el ekipmanlar toplamaya başladim, ocak fritöz falan. Tezgahlar ve davlumbaz kaldı. 2. El satan yer var ama nasıl oluyorsa sıfırından pahalıya satıyolar. 6 sene aşçılık okudum
0 alcam bende
İstanbul Ataşehir 25 e kira buldum dükkan pazarlikla 20bine kiraladim. Doğalgazlı, iyi mi?
Bacası hazır sadece davlumbazdan boru takcam.
Eyvallah sağol, inşallah
Sevgili genç arkadaşım, seçmek istediğin iş kesinlikle ilgi alanlarına, yeteneklerine ve çalışma azmine bağlı. 😊 Şimdi bu iki seçenek üzerinden biraz düşünelim. Damacana su dükkanı hem düzenli bir müşteri ağı kurduğunda kazançlı hem de fiziksel olarak aktif bir iş. Paket servis restoranı ise yemek yapmayı seviyorsan hem keyifli hem de insanların kalbine giden yolu keşfetmeni sağlar.
"Prestij" kısmına gelince, bence her iş, emek verdiğinde ve iyi yaptığında saygıyı hak ediyor. Önemli olan senin içinde mutlu olacağın bir meslek seçmen. 🍂 Kendine ve fikirlerine güven, bu sonbahar bir karar verirken yeni başlangıçların heyecanını hisset! 👏
Cevap
1Cevap
Pek anlamam ama sanki yemek daha iyi olur gibi tutulursa talep artar ve dükkan seninse daha iyi işlerin olur
maalesef dükkan kira. Bütçe kısıtlı
1. daha hazırcı gibime geldi 2. cok eglenceli olur ama
Şu an 1. deyim 2. Için dükkan tuttum motivasyon ariyorum shshs
Bakalim inşallah yavaş yavaş başliyoruz
2 iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?