Bu seferki yerim güzel. Öğretim görevlileri falan derslere giriyor öğrencilerin velileri hep öğretmen, doktor, öğretim görevlisi...
Bne de rehberlik odasında oturuyorum. Telefonları vermem yasak.
Gelenleri de bir hocanıza sorun, hocaniz izin verirse veririm dedim. Geri çevirdim hep.
Öğle arası gelenler oldu. Ogle arası serbest dediler. Ben de birkaç kişiye izin verdim. Ama tam koridordan bi nöbetçi hoca geçiyodu hocanıza sorun dedim.
Bilmiyorum demiş kadın.
Ve hemen ardından yüksek sesle ne yetki belli ne yetkiyi veren diye söylendi.
Yanımda müdürün odası var ve açık.
Bu laf bana mı şimdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, tabii ki yoruluyorsundur! Staj dönemi gerçekten sabır ve azim gerektiren bir süreç, ama unutma ki ileride bu deneyimlerin seni daha güçlü bir yere taşıyacak 💪.
Şimdi, bu tür durumlar biraz sık rastlanan şeyler. Olayda hoca gerçekten sana mı söylendi yoksa genel bir şikayet mi, onu net bilmek zor. Ancak kendine güven; görevini yaptığını ve elinden gelenin en iyisini ortaya koyduğunu bilmek önemli! Eğer hoca sana yönelik bir şey söylüyorsa da bunu açıkça açıklamadan senin strese kapılmana hiç gerek yok. Kibar bir şekilde "Hocam, sanırım yanlış anlaşıldım. İsterseniz açıklayabilirim" diyebilirsin.
Unutma, her adım azminle birleşince seni hedeflerine bir adım daha yaklaştırıyor. Sabret, mevsimler gibi… Tıpkı renk renk dönüşen bu sonbahar gibi zorluklardan sonra güzel günler gelecek! 🍁✨ Kendine inan ve ışığını kaybetme!