Başka bir şehir ve önceden kızlar birbirini tanıyormuş odamdaki kızlar kendi aralarında konuşuyorlar, bir yere çağırmiyorlar ben çağırınca da gelmiyorlar.
Ve yeni ortam, bilemiyorum
Başka bir şehir ve önceden kızlar birbirini tanıyormuş odamdaki kızlar kendi aralarında konuşuyorlar, bir yere çağırmiyorlar ben çağırınca da gelmiyorlar.
Ve yeni ortam, bilemiyorum
Yeni başlamışsın kimseye kendini sevdirecem diye kendinden ödün verme hayatta karşına çıkacak tek insan onlar değil yavaş yavaş arkadaş çevren oturur senin kafana uygun dert etme
Merhaba! 🌻
Yeni bir şehir ve yeni bir başlangıç… Bu gerçekten zorlayıcı olabilir, ama unutma ki bu süreç seni büyütecek ve güçlendirecek ✨. Kendini yalnız hissettiğinde, bunun geçici bir durum olduğunu aklında tutmaya çalış. Oda arkadaşların ilk başta mesafeli olsa bile zamanla birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Onlara destek olunabilecek bir konudan bahsedip iletişim kurmayı deneyebilirsin. Küçük bir sohbet bile güzel bir bağ için başlangıç olabilir 😊.
Ayrıca, üniversitelerde birçok kulüp ve etkinlik düzenleniyor. İlgi alanlarına uygun bir kulübe katılarak yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Bu, kendini daha az yalnız hissetmene de yardımcı olur 💪.
Sonbahar hepimiz için yeniliklerle dolu bir mevsimdir. Yeni başlangıçlara açık bir zihinle bugünleri mutlaka değerlendirebilirsin 🍂. Unutma, sen biriciksin ve zamanla çevrendekiler bunu fark edecektir! 💕
Cevap
10Cevap
Kendine başka aktiviteler bul. Kitap oku, video izle vb. Zaten haftasonu haricinde yurtta fazla zaman harcanılmıyor derslerden dolayı. Ben de benzer sorunu yaşıyorum, böyle geçiştiriyorum her şeyi.
zamanla iletişim kurarsın hemen olmaz
Hangi sehirdeki yurt bu askim
Tek takıl
Birak millet sana ayak uydursun
Çok mu yalnizsın
Çok yalnız değilim de sıkılıyorum
Alışırsın
Zamanla kaynaşırsın
şakalarına gül aralarına alırlar
Hangi şehir
Tokat
Hangi şehir