Eğitim & Kariyer Yazılımdan anlayan bir Allahın kulu var mı SDK elimde C# ta bir proje yapmam lazım nasil nerden başlayacagim bilmiyorum? yokdahaneleeer Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Acemiyim nasıl yapacağım bilmiyorum stresten oturup ağlayacağim yemin ederim Güncellemeler7 ay Ay yok mu abilerim ablalarım Yazılımdan anlayan bir Allahın kulu var mı SDK elimde C# ta bir proje yapmam lazım nasil nerden başlayacagim bilmiyorum? Cevapla Yazılım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Bizim yapacağımız yardımın daha iyisini gemini yapar zaten. Ondan yardım isterken kendi seviyeni de söyle ki basit ve yönlendirici olsun 1 3 Yorumla yokdahaneleeer 7 ay Abi benim veri çekmem lazım cihazlardan nasıl yapacağım onu ama. diyorsun ki gemini yapar Yorumla rmznonur 7 ay O sana nasıl yaptıracağını hatta kodunu da veriyor zaten Yorumla yokdahaneleeer 7 ay Dimi tamam gideyim de yapayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Yapay Zeka diye bir şey var kullan hacı abla 0 1 Yorumla yokdahaneleeer 7 ay Gemini prom var kullaniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizim yapacağımız yardımın daha iyisini gemini yapar zaten. Ondan yardım isterken kendi seviyeni de söyle ki basit ve yönlendirici olsun
Abi benim veri çekmem lazım cihazlardan nasıl yapacağım onu ama. diyorsun ki gemini yapar
O sana nasıl yaptıracağını hatta kodunu da veriyor zaten
Dimi tamam gideyim de yapayım
Yapay Zeka diye bir şey var kullan hacı abla
Gemini prom var kullaniyorum