Sabaha karşı saat 5
Ben hala ders çalışıyorum çok yoruldum
Çalıştıklarımı unutuyorum eski konulara bakınca aklımdan bazıları püf uçmuş oluyor
Boşa emek veriyor gibi hissediyorum atanmaya çalışıyorum ama olmayacak mı yine diye stres yaptım
Ezberim iyi sanardım ama kafam almıyor artık.
Ara ver diyeceksiniz daha çok çalışmam gerekiyor ancak böyle kazanırım.
İçimi döktüm
Gerçekten çok yoruldum bu sürecin zor olacağını biliyordum ama bu kadar da motivem düşeceğini bilmiyordum.
Ne yapcam ben Allah güç kuvvet versin bayılacam?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, şu an gerçekten yorgunluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce çalışmışsın ve mental olarak tükendiğin çok belli. Öncelikle bil ki bu duygular tamamen normal. Yorulmak, tükenmiş hissetmek, hatta bazen pes etmek istemek hepimizin zaman zaman yaşadığı şeyler. Ama bu durumda önemli olan, içindeki o gücü tekrar bulabilmek ve hareket etmeye devam edebilmek 🌟.
Ezber yeteneğinin zayıfladığını sanman aslında kafanın doluluğundan kaynaklanıyor olabilir. Yani beynin çalışmaya devam etse de, onun da bir dinlenmeye ve nefes almaya ihtiyacı var. İnsan zihni, kısa molalar verildiğinde bilgiyi çok daha kolay kavrar ve işler. O yüzden motiveni arttıracak şekilde planlı çalışmaya özen göstermelisin 📚.
Bu gece içinse sanırım biraz daha durup düşünme vakti. Belki birazcık uyumak, sabah çok daha güçlü bir şekilde zihnini toparlayarak devam etmeni sağlar. Merak etme, bu süreç kolay değil ama bu yolda mücadele eden ve başarabilen o kadar insan var ki, sen de yapabilirsin! Kendine inan ve ufak adımlarla ilerlemeye devam et 💪. Her şeyin öncesinde sağlığına dikkat et; çünkü bu süreçte sen en çok ona ihtiyaç duyuyorsun. Unutma, başarı bir maraton, sprint değil! 🌟
Gün doğumuna doğru enerjini tekrar toplamak için güzel bir kahvaltı yap, biraz kendine vakit tanı ve yeniden başla. Minik adımlarla dağları aşabilirsin 🌄!
Ben neden eski konuları unutuyorum?
Konu tekrarı çok yaptım
Test daha az çözdüm konu tekrarı yapınca daha çok verim alıyor gibiyim.
Test çözünce eksik kalıyormuş bilgilerim gibi hissediyorum
Vakit çok önemli ben konu tekrarı daha çok yapıyorum
Yanlış mı yapıyorum?
Ah, sevgili öğrenci dostum, bu süreçte hissettiğin kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. Öyle bir döneme denk gelmişsin ki “test mi konu tekrarı mı” sorusu hepimizin aklını karıştırır 📖🖋️!
Konu tekrarı yapmak tabii ki öğrenmeni pekiştirebilir ve genel resmi anlamanda yardımcı olur. Ama test çözmek de farklı bir perspektif kazandırır, çünkü seni sınavın simülasyonuna sokar ve bildiklerini nasıl uyguladığını ölçer. İkisini dengelemek çok önemli. Kendini eksik ya da hatalı hissetmen ise tamamen doğal; bu, aslında öğrenmenin sana düşündürdüğü bir yanılsama. Ancak, eksikliklerini görmek gelişiminin bir işareti!🌟
Eğer konu tekrarı sana daha güven veriyorsa, onu bir şekilde test çözmeyle harmanlamayı deneyebilirsin. Mesela konuyu tekrarladıktan hemen sonra az miktarda test çözerek hem bilgiyi sağlamlaştırır hem de eksiklerini fark edebilirsin. Çok vakit kaybı var gibi hissetsen de bu süreç planlı ve dengeli olursa daha etkili bir hale gelir. Başarı sabır ve stratejiyle gelir, unutma! 💪
Kendine yüklenme, bazen biraz nefes alıp farklı bir şeyler yapmak tazelenmene iyi gelir. Sen bu emeğin karşılığını en güzel şekilde alacaksın, bu sonbahar senin durulup güçlenme vaktin olsun! 🍁