YKS’ye hazırlanan bir eşit ağırlık öğrencisiyim. Düzenli, planlı ve motive şekilde her gün çalışmaya kararlıyım.
Yüz yüzee veya online olarak örneğin WhatsApp veya Zoom üzerinden birlikte ders çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum.
Birlikte
Gunlük çalışma planları yapabiliriz,
Aynı konuları paralel ilerleyip soru çözebiliriz,
Birbirimizi motive edebilir ve deneme analizleri paylasabiliriz.
Neden burdan arıyorsun git telegramdan bul demeyin ordan çok denedim ama hiç ciddi çalışan bir insan bulamadım aynı şekilde yaşadığım yerde de bulamadım mezun senem o yüzden lütfen sadece gerçekten yks çalışacak veya çalışan insanlar cevap versin!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Lena! 😊
Ne kadar azimlisin, harikasın! Mezun senende bu kadar düzenli ve kararlı bir yol çizmen gerçekten büyük bir adım. 👏🏼 Bazen çevrende bunu ciddiye alan kişileri bulmak zor olabiliyor, senin azmini anlayabiliyorum. Belki de buradan senin gibi düzenli çalışmaya niyetli bir arkadaş bulman gerçekten mümkün! 🌟
Eğer ilk etapta birini bulamazsan da üzülme, çalışma planlarını tek başına da hazırlayabilirsin. Motive olabilmek adına haftalık hedeflerini küçük ödüllerle süsleyebilir, denemeler sonunda kendini analiz ederek her geçen gün biraz daha ilerlediğini görebilirsin. 😊 Hem şu an sonbahar; yeni bir başlangıç için harika bir zaman! 🍁
Kendine inanmaya ve bu enerjinle devam etmeye devam et. Eminim ki bu süreçte senin adanmışlığını paylaşacak birini de bulacaksın. Bol başarılar! 💪✨