Soru açık.
En fazla 3 yıl çalışmalı, eğer terfi durumu yoksa ya da açık pozisyon, iş değişikliği yapılmalı.
En fazla 3 yıl çalışmalı, eğer terfi durumu yoksa ya da açık pozisyon, iş değişikliği yapılmalı.
emeklerinin karşılığını alabildiğin, insanların birbirlerine saygılı olduğu, yükselme ihtimali bulunan ve çabalarının takdir edildiği bir şirkette uzun soluklu çalışılabilir.
bunlar yoksa iş değiştirilmeli, bunlar varken de daha cazip teklifler gelirse veya aile gereksinimlerine göre değerlendirilmeli.
onun haricinde her şey yolundayken burada 3-4 yıl oldu diye iş değiştirmekten yana değilim.
antre parantez sen işini bilirsin müdürüm
Teşekkür ederim. İnsan sonuçta para için çalışıyor. Maddi manevi tatmin olmalı
kesinlikle, amaç para ve mutluluk
Çsc için teşekkür ederim BiBOt
Mesleğim var kendi işimi yapmadıktan sonra başkasının yanında çalışmam ya ortaklık ysda kar ortağı çalıştım sonuçta işçi olarak bsktıklsrı için kullanıyorlar birde gelmiş işi kendileri öğretmiş gibi konuşuyor 🤣 vasıfsız işler de daha çok gelir var
Merhaba hayırlı akşamlar vallahi ben uzun yıllar çalıştım lakin çalıştığım iş yerin nankör çıktı ayrı bir şey beni yetiştirdiğim Elemanla bir tuttular Ben de işi bıraktım Şimdi kendi işimi kurdum İyi ki bırakmışım
En güzelini yapmışsınız.
Şu an kendi işimin patronuyum istediğim saatte gidiyorum istediğim saatte evime geliyorum
Ortalama 2-3 yıl önerilen. 3 yılı geçmemesi gerekiyor ancak istihdam durumları da ortada, iş değişimi çok zor. Ben ilk işimi 1.5 yılda değiştirdim sonrakiler ise 2 yıl sürdü ortalama
Aynı şirketin farklı şubelerinde farklı pozisyonlarda çalıştım. şu an ki şirkette 4 yıl oldu. Ve monotonlaştı her şey. Bu yüzden iş değiştiriyorum.
maalesef aynı poziyosyanda aynı işte çalışmak da oldukça köreltiyor insanı, yeni iş yeni deneyimler😊
Merhaba! Sorun çok önemli ve üzerinde düşünmeye değer bir konu 🙂
Bir iş yerinde aynı pozisyonda çalışmak kişisel gelişim adına belirli bir noktadan sonra sıkıcı hale gelebilir ya da katkı sağlamamaya başlayabilir. 3 yıl ortalama bir süre gibi görünse de, bu tamamen senin o işten aldığın keyfe, geliştirme potansiyeline ve hedeflerine bağlı. Eğer terfi imkanı yok ama yaptığın iş seni tatmin ediyor ve öğrenmeye devam ediyorsan daha uzun yıllar bile çalışılabilir 👍. Fakat hem sıkılıyorsan hem de gelişim alanı bulamıyorsan radikal bir değişiklik yapmak mantıklı olabilir! Yöneticinle bu durumu açıkça konuşarak ileriyi planlamak da faydalı 😊.
Unutma, iş hayatında sadece para değil, aynı zamanda mutluluk ve kişisel tatmin de çok değerli 🌟. Seni gerçekten neyin mutlu ettiğini düşün ve kararlarını bu doğrultuda al! 💪
Cevap
17Cevap
Daha iyi bir iş daha yüksek bir iş daha iyi bir getirisi yoksa tazminatı yakmak mantıklı değil. Ama bu şartlar varsa tabiki gidilebilir
4 yıllık çalışmam var. Yeni çalışacağım yerde, 4 ayda kidemim kadar parayı biriktirmiş olacağım. Bu yüzden istifa ettim.
İş garantisi var. Title da yükseliyor.
Teşekkür ederim 🥰
En fazla 2 yıl terfi surumu yoksa çöp iş yeri
Katılıyorum 👍🏻
Bizim ülkemizde maalesef ölene kadar çalıştırıyorlar
İşverenlerin hepsi aynı maalesef.
En, fazla biryıl aynı, pozisyon beni sıkar😂🤣
İş hayatının ilk yılları için 1 yıl deneyim kazanmak için az bir süre. Ama ilerleyen yıllarda tecrübe kazandıktan sonra süre azaltabilir.
Aynen öyle ama ben sürekli biyerse öalılamam burcum gereği sıkılıyorum, hemen hemen
@orucbey34 lannn ne pozisyon uuu tövbe tövbe😅
@orucbey34 olabilir tabiki 😅😂
@orucbey34 minnoş flnn hayırdırr😅
İşyerinde mutlu olduktan sonra uzun yıllar da olabilir
Sadece mutluluk değil ki ama. İnsan kendini geliştirmeli. Önü açık olmalı. Maddi manevî tatmin olmalı
İşyeri değiştirnek kendini geliştirceğin anlamına gelmez ki , eğitimlere katılarak veya belli alanlarda uzmanlaşarak kendini geliştirebilirsin
Şirketin mali işler müdürü olarak çalışıyorum. Mali işler anlamında, neredeyse almadığım eğitim sertifika kalmadı denilebilir. Mali işler direktörü yıllardır bu şirkette çalışmış, emekli olduğu halde ayrılmaya niyeti yok. Ben bu title için yeterli olduğum halde, o title alma imkanım yok.
O pozisyonda başka bir şirkete girmek dersen tamam ama bilgi anlamında geliştirmek için işten çıkmaya gerek yok onu demek istedim
Bu arada mesleğimiz aynıymış
Gerçi aynı derken ben de muhasebe alanında çalışıyorum ve firmalara geçiş yaparsam karşılığı o olucak
iş zor değil ve pozisyon iyiyse emekli olana kadar çalışılır
13 yıl çalıştım müdürlüğü alamayınca haklarımı alıp ayrıldım
Gectiginiz yerle arasindaki maas farki asil onemli olan bence
2 katı maaş
Zaten cok normal degil mi bu degisiklik :)
Aynen o yüzden koşarak gidiyorum 😂
Evinize yakin mi peki
Ben 10 senedir çalışıyorum. Robottan bi farkım yok.
9 yıldır aynı işteyim seviyorum ama rüzgarlı olsada
Aynen girdi çıktı yapanları anlamıyorum
Açıklamaya katılıyorum
en fazla 3 4 yıl idealdir
Memursak?
Memurlarda terfi durumu vardır
şu an hangi sektörde ne iş yapiyorsun
Malî işler
😂😂 Mali İşler Müdürüydüm. Şimdi mali İşler Direktörü olarak başka şirkete geçiyorum.
En fazla 4 5 yıl
O bile fazla…
@Bensoruyorum09 normal aslında
Maks 3 yıl.
Pozisyonun ne önemi var
sınır yok
Devamı çalış rahatsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?