Öncelikle dalga geçecek boş beleş yorum yazacaklar lütfen yazmasın
28 yaşndayım lise mezuyum üni çıkmıştı ama gitmemiştm hep çalıştm 4 sene kozmetik mağazasnda çalıştm herkesn bildiği mor renkli mağaza yapım gereği ne iş olursa olsun işimi seven biriym orada da kendi çabamla ofis işlerni öğrendm kasiyerken müdür yardımcısı olacaktık mülakatlara gircektm başta pandemi olmak ğzere mağazalarn kapansıması derken benim işim hep ertelendi ama başkalararı hep yükseldi benden sonra girenler bile bn panik biriym ve kekemeliğim var dualar ettm psikoloğa dil terapiti diksşyon kursuna gttm geçti ama nüksetti hep müdürlerim hep bunu ön plana çıkardılar sözlü yapamazsn kalırsn falan dediler giym mezunuyum tekstilde masabaşı işi olan kursa gttm önce tabi istifa ettm yeni bi hayat dedm jursum bitti iş görüşmelermden cevap gelmedi pandemi sonrası biraz evde suraym dedm gönül işlermde karışıktı depresyona grdm 2 sene evdeydm 25 26 yaşlarm evde geçti bi fabrikaya girdm olmadı çıktm başka bi fabrikaya grdm işçi olaral 1buçuk yıldrda çalılıyom ama çok zorluk çekiyom aile evnde evlen baskısı ev iş iş ev 3 vardiya çalışıyom bi amaçım yok var ama yokfabrikada müdürm çok sert önü görnce karnıma ağrılar giriyor kekemeliğimde arttı müdür yıllık izin iaticm ama kekelerm o an diye istemiyom mobbigler çabası çalıltığm yerde ana babam yaşında biri vardı hayatmda 2 hafta önce ayrıldk intiharn eşiğine geldm biraz topladm kendmi dedm ama yok 50 cc motor almak isityom aöa bn beceriksiz biriym tekrardan tekstil alannda işbulmak için yani masabaşı kurslara bakıyom ama emin olamıyom dil öğreneym diyom kitap okuyayım yok kilom var zayıflayım diyom yok bugnde kendimi yetersz hissrttm böyle devam mı edeym yoksa bişeyler yapmaya çalışmaya çalışayım mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer