Benim ailem eğitim manyağı bir aile, eğitime çok önem verdi babam da hali yerinde biri neyi var neyi yok eğitimimize harcadı hep?

Ben matematik öğrt niyim diğer kardeşim diş hekimliği diğeri pilot biri daha öğrt hepsi kariyeri olan insanlar annem de aynı şekilde hoca ilim irfan sahibi biri.

Her neyse konuştuğum bir çocuk var berber ve aşırı değer veriyor her şeyi yapıyor kalbi fe gerçekten iyi gördüm bunu ama ben nasıl ailemin karşısına çıkaracam sanki kendimi küçültmüş gibi hissediyorum diğer kardeşlerimin hepsinin sevgilileri kendileri gibi okumuş insanlar ama ben napıcam bilmiyorum bu yüzden sırf bitirdim çocuk çok üzüldü ama istemedim ailesi de okumamış hepsi esnaf falan benim ailemle sıfır alaka bir ailesi ve çevresi var annem bile kabul etmez bunu zaten çevrem bana şok geçirmiş gibi bakıyordu diş hekimi olan kardeşim bana kafayı mı yedin sen dedi sana düzgün birini bulayım çevrem geniş dedi sustum bende yakın arkadaşım da bana esnaf diye diye ben de en son bi çöpçü yle evlenicem herhalde diyip kahkaha patlattı.

Sizce hata mı ettim siz söyleyin...

Benim ailem eğitim manyağı bir aile, eğitime çok önem verdi babam da hali yerinde biri neyi var neyi yok eğitimimize harcadı hep?