Arkadaşlar iki farklı sorum olacak. Türkçe öğretmeniyim yeni mezun oldum. İş arıyorum ama hiç kimse almak istemiyor deneyimsiz olduğum için. Sadece bir kurum aldı o da cumartesi ve pazar günleri stajyer olarak gidiyorum. Yol paramı dahi vermiyorlar ama iki gün gitmem karşılığında 1 aylık sigorta yapıyorlar. Artık buna mecburum zaten ki bir sene sonra yine aynı döngüye girmeyeyim.
Her neyse param olmadığı için hafta içi de sabah 9 öğlen 2 olmak üzere garsonluk yapıyorum bir esnaf lokantasında. Çok fazla yorulmuyorum, günlük 400 TL'ye anlaştık. Hemen hemen haftanın başı ve sonu gibi paramı alıyorum. Geçen hafta patron 1600 vermesi gerekirken 800 verdi. Hemen gidip istesem mi? Yoksa vermesini mi beklesem böyle yerlerde sistem nasıl işler? Ya da usulünce nasıl isterim? Ne yapmalıyım paraya ihtiyacım var daha çok kazanmam gerek?
Ve bu anlattıklarım hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim?
Her neyse param olmadığı için hafta içi de sabah 9 öğlen 2 olmak üzere garsonluk yapıyorum bir esnaf lokantasında. Çok fazla yorulmuyorum, günlük 400 TL'ye anlaştık. Hemen hemen haftanın başı ve sonu gibi paramı alıyorum. Geçen hafta patron 1600 vermesi gerekirken 800 verdi. Hemen gidip istesem mi? Yoksa vermesini mi beklesem böyle yerlerde sistem nasıl işler? Ya da usulünce nasıl isterim? Ne yapmalıyım paraya ihtiyacım var daha çok kazanmam gerek?
Ve bu anlattıklarım hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baştan istemezsen sonra asla vermezler.
Bu arada sana bu işi yaptıran sisteme neden olanlar ahirette rahat edemesin
Ya yarın işe gidicem zaten. Geçen haftanın 800'ü eksik. O zaman yarın gider gitmez istesem sıkıntı olmaz demi. Üzerinden çok geçmedi ne de olsa
Ayrıca elbette hakkımı helal etmiyorum
Geç olmaz ama ertesi güne kalmasın
Bende aynıyım ya bende fizikçiyim ama patasızlıktan lastikçiye girmiştim deneyimsiz olduğum için 2 günde kovuldum aynı kader benimde var
Ya bir kurum dershaneyle olmadı mı
Nerdee sizin oldu mu
Kimse yüzüme bile bakmadı
Nasıl olacak peki
Yapacak bişi yok koskoca fizikçiyim ama işte
Sende koskoca türkçecisin sen bile iş bulamıyorsan
Hocam özelden mesaj atamıyorum size isteğimi kabul eder misiniz
Konuş, en azından öğren. Ayrıca özel öğretmenlik yapmayı deneyebilirsin
Öğrenci bulamıyorum ki
İlan felan ver. Belki bunun için platformlar vardır. Başta uygun fiyat ver zaten memnun kalanlar referans olur, öğrenci getirir