Kişisel gelişim desteği almalı mıyım?

Liseyi bitirdim şu an YKS sınavına hazırlık yapıyorum ve çok zorlanıyorum... Lisede meslek lisesi okuduğum için sayısal alanda 2 yıldır eğitim görmedim. Bilişim mezunuyum ve bu alanda ilerlemek istiyorum. 2 kardeşim de ilkokula gidiyor ikisinden de ben sorumluyum en ufak bir ödevlerini yapmadıklarında fırçayı abla olarak ben yiyorum. Aile içinde bir huzur yok 4 kardeşiz ve sürekli birisi kavga çıkarıyor elimden geldiğince adaletli ve nezaket ile yaklaşsam da karşılığını alamıyorum. Yalnızım bir tane bile arkadaşım yok ve çok yoruldum birçok konuda zorlanıyorum. Sırf annem üzülmesin diye tesettüre girdim ama ben açık olmak istiyorum şalımı yaparken bile boğuluyor gibi hissediyorum artık. Dinim tam olarak yok çünkü hala sorguluyor ve düşünüyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bu beni daha da yoruyor... Boyum 160 ama kilom 40 saçlarım o kadar dökülüyor ki ben bile şaşırıyorum artık iştahım olsa da ağzıma bir lokma koymak bile bana zor geliyor... Kişisel gelişim desteği almalı mıyım? Aslında daha çok psikiyatriye gitmek istiyorum ama babamın tepkisini kestiremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer deneyimleriniz oldu mu? (Birinin beni farkedip yazması bile benim için çok kıymetli)

Kişisel gelişim desteği almalı mıyım?