Ben iyi bir üniversitede hemşirelik 1. Sınıfım. Ve KYK da kalıyorum. Ama kyk ya uyum sağlayamıyorum?

• Ben lisede bir dönem yurtta kaldım. O sene benim için o zamana kadar geçirdiğim en zor ve piskolojikmen çöküş yaşadığım seneydi. Yurtta 2 kez oda değişmiştim hatta. Sonradan geldiğim için boş odalar en kötü odalardı. 12 den sonra 1 sene mezuna kalıp gerçekten daha iyi hazırlanacaktım. O kadar nefret etmiştimki yurttan mezuna kalmak daha iyiydi benim için zaten çalışmayıp saldım. Yine 2 senedede hemşirelikler geliyordu ztn. neyse işte ben bu sene yerleştim üniversiteye ama yurt hayatına adapte olamıyorum ve yurtta ortamda edinemedim. Oda arkadaşlarım üst sınıf. Okuldada 1 kaç tane konuştuğum var. Yine sadece okul olsa neyse ama yurt ayrı bir dert okuldan çıkınca gitmek dahi istemiyorum. Yurtta bir sorun olsa boş oda bile 1-2 tane varmış. Onlarda sorunlue odalar. Bildiğin sıkışıp kaldım. 1 ay oldu. 4 hafta ama hiç bir şey değişmedi. Bugün haftasonu ve yurtta yatıyorum sadece. Ve düşünüyorum napıcam diye. Uyum sağlayamadığım kendimi iyi hissetmediğim bir ortama alışırsın diyolar ama olmuyor kafam ve vücudum burdan çıkmak istiyor basıyor bura beni. Aklım çok karışık ruha döndüm
Ben iyi bir üniversitede hemşirelik 1. Sınıfım. Ve KYK da kalıyorum. Ama kyk ya uyum sağlayamıyorum?