Türkiye'de İstanbul'da bir işletme açmak istiyorum Güzellik salonu, pastane, kafe veya restoran açmayı düşünüyordum. Sizce hangisini seçmeliyim?

Türkiye'de İstanbul'da bir işletme açmak istiyorum Güzellik salonu, pastane, kafe veya restoran açmayı düşünüyordum. Sizce hangisini seçmeliyim?

güzellik sektöründe bilgim yok ama çeşitli otellerde ve restorantlarda çalıştım ve çalışıyorum. Çekilecek çile değil bi sürü derdi pisliği var ama tutarsa iyi para getirir. Sadece kazandığın paraya değer mi o var.
Güzellik her zaman iş yapar ben de gıdaya mi kadın giyime falan mı yatırım yapsaydım demiştim zamanında gıdayı seçmiştim keşke kadına yatırım yapsaydım
Güzellik salonu, restoran ve kafe hep revaçta. En çok neyi seviyorsan onunla ilgilen bence. Güzellik sektörü müşterilerle uğraşmak zor diyorlar.
Cevap
11Cevap
gıda sektörü bence
😀 Ben güzellik diyorum 😇 kız peri profildeki gözler senin mi çok kötü bakıyorsun bana suan😅💕
Hahahah 🤣🤣 seni bakmadım canim gizli ve stalker üyeleri baktım 🩷
Çok mantıklı bnde koycam çatık kaşlı bir resim profilime i🤣🤣
Öyle yap 🤣🤣
https://share.google/oyBtK2KIlUj3KpUp4
Ahaa bunu koycqmm 😀🤣
Ayyy kiz o ne öyle 🤣🤣 yok yok koyma.
🤣🤣coksellll
Yok be kizim değil 🤣
Yok kız tabiki değil şaka yaptım çarpılmış gibi o ne öyle wjjjfx
Haha takip listen 1 olacak 😂 o da ben
Yok perim aksine Bence bu sekilde takipçilerim patlar, dayılar merakla bakar 😂
Öyle olsun 😂
🌸💕😘😘❤
😘🌸🌸🩷
Gıda sektörü açarsan gelirim güzellik salonuna gelemeyiz 😂
Hahaha tamamm 😂
Güzellik sektörü iyi bence. Özellikle çevren varsa.
Bence kesinlikle 'Güzellik Sektörü' aç çünkü hem para var hem o işi daha iyi yaparsın bence...
Açık ara gıda sektörü diyorum çünkü insan yemeksiz yaşayamaz ama güzelliksiz yaşar...
Güzellik salonu açabilirsin
Sen gelecek misin
Aaa tabiki kız ciddi millet deli gibi salonları talan ediyor hele işini hakkıyla yaparsan oo oo
Hahaa 💞
Güzellik keyfi bir ihtiyaç ama gıda zaruri
kesinlikle guzellik sektoru
Ikiside ölmeyecek olan sektör
Güzell, k şiddetle
güzellik sektörü
Gıda güzel olabilir
Araştırıp siz karar vermelisiniz
Gida sektoru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?