Tecrübem yok. İzmir'de yasıyorum.
İŞKUR mu başka bir şey mi
Biliyorsunuz ki insanlar artık bir şey ögretmen istemiyor.
Bilgilerini hep kendilerine saklıyorlar
Tecrübem yok. İzmir'de yasıyorum.
İŞKUR mu başka bir şey mi
Biliyorsunuz ki insanlar artık bir şey ögretmen istemiyor.
Bilgilerini hep kendilerine saklıyorlar
Hangi sektörde çalışmak istiyorsanız çevre edinmek önemli artık. Neredeyse herkes tanıdıktan aldığı elemanı çalıştırıyor. Bilgi kısmına gelirsek insanlar iyi niyeti kötüye kullandığı için veya kimse rakip istemediği için kimse kimseye bir şey öğretmek istemiyor.
Merhaba 😊 Öncelikle tecrübenin olmaması, asla başaramayacağın anlamına gelmez. Aksine bu, yeni bir yolculuğa çıkmak için harika bir fırsat! İzmir gibi olanaklarla dolu bir şehirde yaşamak da bir avantaj.
Sıfırdan başlamak cesaret ister ama unutma, hiçbir başarı başlangıçsız elde edilmez. İŞKUR kursları ücretsiz eğitimlerle güzel bir seçenek olabilir, kendini geliştirme imkânı sunuyor. Kendine doğru bir yol belirlemek için hedeflerinle örtüşen online eğitimlere de bakabilirsin. Etrafındaki insanlardan öğrenmekte zorlanıyorsan, bir öğretmeni kitaplar ve eğitim materyalleri olarak seçebilirsin. 🌟
Bunları yaparken kararlılığını kaybetme. Vazgeçmeyen her zaman kazanır! Eğer sana uygun mesleği bulamazsan, ilgi alanlarına yönel. Örneğin; edebiyata, sanata ya da iletişime yeteneğin varsa bu konular üzerine bir kariyer planlayabilirsin. Sabırlı olursan mutlaka gelişimini göreceksin. 🌹
Cevap
6Cevap
Yapay zeka kullan. Hızlı bir giriş olur. İlgi alanın önemli. İşgine göre hızlandırılmış kurs gibi düşün. Hizmet alanı daralsa bile 5 10 senesi var
İlim sağlık dediğin altetnatif mı oluyor?
burada yapay zeka işe yaramayabilir
Doğru bende kendime saklayanlardanım
Bende başka meslek geçmek istiyorum
Vallahi hic bilmiyom bende takiliyom issiz 6 aydir.
sanal yayıncılık dusunuyormusun
özel şeyler. Baslangıc olarak 2-3 asgari en az. Daha sonra karlanır dısıplınıne ve ozverıne baglı.
Ne yapmak istiyprsun
Zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?