1,5 yıldır kurumsal bir mağazada çalışıyorum ve iyisiyle kötüsüyle alıştım uzun süredir çalıştığım için de bir çok konuda söz sahibi olabiliyorum bu biraz avantaj bir nevi çalıştığım yerde rahatım ama tek sıkıntı maaşı ve yemek parasını çok az vermeleri yeni bir yerle görüştüm yine kurumsal ama baya küçük bir mağaza kişisel hedefler primler var rahat ama yeni iş yeni insanlar bir yanım rahat olduğum işten ayrılmamaktan yana bir yanım konfor alanımdan çıkıp yeni işe geçip hakettiğim paraya çalışmakta ama bu sefer saatler konusunda ve çalışanlar konusunda endişeliyim siz ne yapardınız?
@Efkarlı_Ayı Teşekkürler 🤗 Ya çoğu iş olur.. Gıda yerleri, giyim mağazaları, züccaciye mağazaları vs vs herrr yer olur neredeyse... Başvuru falan yaptım bir sürü. KFC ye falan başvurdum birkaç yerde. İnşallah ararlar yaa
Bunu şımarıklık olarak yorumlaman bence çok kötü çünkü nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbul’da yaşıyorum ve bir çok yerde iş ilanları görüyorum yani ben bulabiliyorum ve seçim yapabiliyorum bence sen de daha fazla mesai harcayabilirsin veya bizzat iş yerlerine gidip görüşebilirsin evet bazen bulmak zor olabiliyor ama imkansız değil ve bu da bir şımarıklık değil.
Ve basbayağı da şımarıklık. Millet işsiz iş arıyor. Yeni bir işe başlamış da bir de nazlanıyor zorluğu nasıl geçer diye. Başlama o zaman. Başlıyorsan da burada millete dertlenme.
Canım kendi mesleğinde belki iş bulamıyor olabilirsin bunu normal karşılarım yorum da yapmam ama mağazacılık hizmet sektörü vs. Bir sürü ama bir sürü iş var şu an 3 4 wp grubunda varım iş paylaşan günlük işler falan anket ya da cast işleri falan bir sürü iş var yani belki sen yanlış yerlerde arıyorsundur veya kişiliğinin karmasını yaşıyorsundur.
Karma diye bir şey varsa, sen de şu an beni üzmenin, iş bulamamak benim suçummuş gibi konuşmanın karmasını yaşayacaksın. 😉 O zaman aklına geleyim. Ne zaman ki bin pişman olup, ben ne yaptım diyebilirsen o zamana kadar da sürsünn bu imtihanın
En İyi Cevaplar