ACİL YARDIM İLİŞKİ TAVSİYESİ İSTİYORUMM?

Şimdi şöyle ki ben beşinci sınıf bir tıp öğrencisiyim hani sosyalim sürekli herkesle iletişim halindeyim öyle asosyal tıpçılardan değilim. Benim şu anki intörnlerden hoşlandığım bir çocuk var ve bu çocuk iki hafta sonra mezun olacak atamada yazacağı yer fakültenin olduğu yere ortalama 1 saat uzaklıkta. Ben bu çocukla aslında dönem birden beri tanışıyorum hani oturup beraber çay kahve içmişliğimiz de var ortak arkadaşlarımızla. Aslında ilk adıma atmayı düşünüyordum fakat iki hafta sonra mezun olacağını öğrendim. Sizce ne yapmalıyım ilk adım atmak için de hani bir şeyler yapmam gerekti ve ne yapacağımı bilmiyorum hiç başbaşa konuşma şansımız olmadı hep ortak arkadaşlarımızla birlikteydik o beni tanır ben onu tanırım bunlar okey ama bir ilişkiye başlamak için ya da en basitinden flört olmak için yeterli şeyler değil Acil tavsiye istiyorum.

Arkadaş grubumuz tipik bir grup agalar tayfa var mesela çocuğa yazsam ve öğrenseler bir ay dalga geçerler muhtemelen. O yüzden de biraz çekiniyorum. Birde çok güzel bir kız değilim açıkçası kiloluyum ama iyi giyinirim ve auram olduğunu düşünüyorum. Çocukta 1.80 boylarında ama her ne kadar bana tatlı gelse de ortalamanın altında (en yakın kız arkadaşım böyle söylüyor bilemedim artık bence gayet yakışıklı)
ACİL YARDIM İLİŞKİ TAVSİYESİ İSTİYORUMM?