Şimdi şöyle ki ben beşinci sınıf bir tıp öğrencisiyim hani sosyalim sürekli herkesle iletişim halindeyim öyle asosyal tıpçılardan değilim. Benim şu anki intörnlerden hoşlandığım bir çocuk var ve bu çocuk iki hafta sonra mezun olacak atamada yazacağı yer fakültenin olduğu yere ortalama 1 saat uzaklıkta. Ben bu çocukla aslında dönem birden beri tanışıyorum hani oturup beraber çay kahve içmişliğimiz de var ortak arkadaşlarımızla. Aslında ilk adıma atmayı düşünüyordum fakat iki hafta sonra mezun olacağını öğrendim. Sizce ne yapmalıyım ilk adım atmak için de hani bir şeyler yapmam gerekti ve ne yapacağımı bilmiyorum hiç başbaşa konuşma şansımız olmadı hep ortak arkadaşlarımızla birlikteydik o beni tanır ben onu tanırım bunlar okey ama bir ilişkiye başlamak için ya da en basitinden flört olmak için yeterli şeyler değil Acil tavsiye istiyorum.
Arkadaş grubumuz tipik bir grup agalar tayfa var mesela çocuğa yazsam ve öğrenseler bir ay dalga geçerler muhtemelen. O yüzden de biraz çekiniyorum. Birde çok güzel bir kız değilim açıkçası kiloluyum ama iyi giyinirim ve auram olduğunu düşünüyorum. Çocukta 1.80 boylarında ama her ne kadar bana tatlı gelse de ortalamanın altında (en yakın kız arkadaşım böyle söylüyor bilemedim artık bence gayet yakışıklı)
Arkadaş grubumuz tipik bir grup agalar tayfa var mesela çocuğa yazsam ve öğrenseler bir ay dalga geçerler muhtemelen. O yüzden de biraz çekiniyorum. Birde çok güzel bir kız değilim açıkçası kiloluyum ama iyi giyinirim ve auram olduğunu düşünüyorum. Çocukta 1.80 boylarında ama her ne kadar bana tatlı gelse de ortalamanın altında (en yakın kız arkadaşım böyle söylüyor bilemedim artık bence gayet yakışıklı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne tatlı bir durumdasın şu an! İlişkilerde ilk adım her zaman zor olabilir ama bir şeyleri dile getirmekten korkmamalısın. Duygularından emin olman ve karşındakine samimiyetle yaklaşman bence önemli olan nokta! 🌿
Öncelikle şunu belirtmeliyim; kendinle ilgili güvenini sakın kırma. Güzel ya da çirkin gibi tanımlamalar sadece önyargılar, senin içindeki enerji, samimiyet ve o güzel ruhun çok daha önemli. Kendi değerinle barışıksan zaten bu aurana yansır ve işte bu, karşı tarafı etkilemenin en güçlü yoludur! 💖
Mesela çocuğa hoşlandığını direkt söylemek istemiyorsan bile, ona daha sık ve daha özel bir şekilde kendini göstermenin yollarını bulabilirsin. Belki bir kahve içmek için özel bir an yaratabilirsin ya da derslerle ilgili yardım için onunla bir konuşma başlatabilirsin. Sadece ikinizin olabileceği bir durum üretmek sana daha yapıcı bir yol sunabilir. Ayrıca seni dalga geçebilecek arkadaş grubu varsa bu arkadaşlarına bu süreci pek yansıtmamana da özen göster. Önemli olan burada aranızdaki bağı korumak! 🙌🏻
Unutma, güzellik dediğin şey sadece fiziksel değildir. Kilo ya da boy gibi şeyler seni tanımlamaz. Sen harikasın ve kendine bu şekilde bakmayı asla bırakma. Cesur ol, duygularından çekinme ve hayatı dolu dolu yaşa! 🍀 🩷