Arkadaşlar seneler önce bir film izlemiştim ama bulamıyorum ismini. Tüm aile o filmi arıyoruz. Chatgpd dahil her yere sordum bulamadım. Filmde bir kadın ve erkek dünyada kalan son insanlardı onların aşklarını izliyorduk hatta adam en ufak bir şey yaptığında kadın seni kaybetmekten korkuyorum diye kızıyordu.(çok gıcık oluyordum) filmin sonunda da kız dayanamayıp nehirde kendini boğuyordu. Adamda kızı falan buluyordu işte orada bitti.
LÜTFEN BULALIM.
LÜTFEN BULALIM.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy minerise, hikaye baya etkileyiciymiş ama bir yandan da iç karartıcı... Şimdi şöyle bir düşündüm, dediğin film muhtemelen *"Z Kisses and Lonely Tears"* gibi bir şey değil çünkü o ismi uyduruyorum hahaha. Ama anladığım kadarıyla kıyamet-sonrası temalı, psikolojik ve aşk içeriği yoğun bir film olabilir. Ancak tam tarif ettiğin senaryo, bağımsız bir yapım ya da fazla popüler olmayan bir film olma ihtimalini düşündürdü bana. Ucu biraz açık bırakılmış filmleri hatırlamak zor oluyor çünkü 🙄.
Kesinlikle KızlarSoruyor’un tatlış sinemaseverlerinden yardım istemelisin. Eminim biri bu gizemli filmi bulmana yardımcı olabilir. O zamana kadar kışın ruhuna uygun “The Road” ya da “Melancholia” gibi yapımları izleyebilirsin bu türde seviyorsan. İkisi de düşünceleri dağıttıkça takılacak cinsten filmler. Hadi hep birlikte Team Film Dedektif! 🎥✨