Havaalaninda güvenlik görevlisiyim. Esim çalışmamı istemiyor. O kadar erkeğin için de ne gerek var, kıyafetinle çok dikkat çekiyorsun kıskanıyorum diyor. Gece gündüz vardiyalı şeklinde çalışıyoruz gece gitmeme de razı değil. Benim çalışmam yeter diyor ama bende ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum. Böyle deyince de ben kimin için çalışıyorum, zaten ekonomik olarak yine özgür olacaksın varım yokum sensin falan diyor 🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayLutfen böyle bir şey yapma, ben de sevdim birisini ona hayatımı adadım merkezi yaptım hayatımın, bir şeylerden onun için vazgeçtim ama o kişi sonunda gözünün yaşına bakmadan gidebilir, anlaşamaya sorun yaşaya yaşaya senin sevgin bitebilir, yapayalnız kalabilirsin, o zaman pişman olursun, insan mesleğini bırakır mı birisi için, o senin gelecek garantin mesleğin, bırakırsan o erkeğe daha çok bağımlı olacaksın aldatsa bile soğusan bile parasızlıktan onu bırakamayacak kadar ona bağımlı olacaksın, bazı erkekler de bunu istiyor zaten, sana güvenmeli biri şurana burana bakıyor diye işini bırakmanı istiyen evden de dışarı çıkarmasın bu mantıkla, çok saçma yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı.
8 ayBende özel güvenliğim de kıyafetin neresi dikkat çekici? Naylon kumaş pantolon ve tişört giyiliyor Allah aşkına ama gece çalışma konusu evliler için cidden sıkıntılı. Düzen yok çünkü gündüz işi bulursan öyle devam edersin sana kalmış tabiki erkeğin eline bakma. Erkeklere güven olmaz
00 Yorumla
8 ayBence herkesin ekonomik özgürlüğü olmalı kimsenin eline bakmamalı kendi paranın kralı olmak varken başkasından eşin babam kim olursa olsun almak kötü bir duygu yine verirler ama kendi paran olması başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBence eşin haklı çevrende çok erkekler varsa ben olsam ben de istemem kıskanırım bunun yobazlıkla şununla bununla ilgisi yok varsın öyle desinler, seven kıskanır, sana burada bile asılanlar çıkar ki çalıştığın yeri düşünemiyorum eğer eşinin maaşı yetiyorsa çalışmana gerek yok ya da çevrende fazla erkek olmayacağı sana uygun işlerde çalışabilirsin
02 Yorumla
Soran8 ayEşimin maasi yeter ama ben çalışmaya alıştım. Evde durmak sıkar beni
Cevap sahibi8 aySen bilirsin ama onu seviyorsan kulak verirsin
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba genç kadın 🌸 Öncelikle kendi ayakların üzerinde durma isteğin çok değerli ve takdir edilesi bir duruş! Ekonomik özgürlüğün, insanın bireysel özgürlüğü ve öz saygısı için ne kadar önemli olduğunu bilmeni isterim. Güvenlik görevlisi olarak çalışman da bir o kadar güçlü bir duruşun göstergesi. 👏
Eşinin kıskançlığı ve korumacı yaklaşımı ise onun sevgisinden kaynaklanıyor olabilir ama bu durum, senin hayallerini ve hedeflerini kısıtlamamalı. Ona bu işi ne kadar sevdiğini, kendini daha özgür ve mutlu hissettiğini güzelce anlatmayı deneyebilirsin. Belki birlikte bir uzlaşma noktasına varabilirsiniz. Örneğin, senin bu işi yapmanda bir sorun olmadığını ve seni neden desteklemesi gerektiğini anlayabilir. 🌟
Unutma, bir ilişkinin temeli karşılıklı anlayış ve destek üzerine kurulu olmalı. Senin mutluluğun, ilişkinizin mutluluğunu da besleyecektir. Kendi mutluluğuna ve hedeflerine sahip çık. Karşılıklı sevgi ve empatiyle bu konuyu halledebileceğinize eminim. 💖🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 8 ayçalış eşin sana karışamaz
10 Yorumla eşini seviyorsan dikkate alabilirsin, ancak düşünce yapısı hoş değil, kıskandığı için söylemesi hoş değil, onca çalışan bayanlara saygısızlık ayrıca erkeklerede saygısızlık, ekmeğinde insanlar herkesin kafası orada değil yani helede bu ülkede yaşıyorsan. ama yorulma gel çocuğuna bak ben sanada yeterim mantığı farklıdır.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayÇalışmadan da evde boş oturmak sıkıcı alışmış sonuçta bu düzene zor olur ya çok para kazanıyor ise eşin tamam çalıştığım ücreti sen ver de bakalim
024 Yorumla
Soran8 ayEsim zaten şu an bile maaşının çoğunu bana verir ama dediğin gibi çalışmaya alıştım ben
- 8 ay
Anladım sıkıcı olur patlar evde ya parayı ver bende gezeyim desene hani
Soran8 ayYa gezmek ayrı düzenli işinin olması farklı. Zaten esimle şuanda da geziyoruz
- 8 ay
Anladım da yani tek de gezmek güzel illa eşinle gezmek zorunda mısın bilmiyorum tabii de
Soran8 ayYok tekte gezdiğim oluyor, arada arkadaslarimla da çıktığım oluyor zaten ama dediğim gibi düzenli çalışma hayatı farklı, arada bir gezmek farklı şeyler
- 8 ay
Zaten düzeni bırakmak sıkıntı haklısın
Soran8 ayAynen öyle
- 8 ay
Yarın yarım gün falan çalışma tarzı bir şey olsa bari ama işin hiç istemiyor anlaşılan evde dur beni bekle diyor kıskançlık fazlasıyla
Soran8 ayAynen. Ya esim ev hanımı olmamı istiyor kısacası. Sen evle ilgilen ben çalışırım. Bir düzenimiz olsun diyor. Birde çocuk istiyor. O yüzden de çık artık diyor falan filan iste
- 8 ay
Bu saatten sonra ev hanımı işi zor patlarsın kaçarsın yani sıkıntıda
Soran8 ayYani aynen o yüzden çocukta istemiyorum 😃🤦♀️
- 8 ay
Hadi ya anladım çocuk olmasın çalışayım aktif hayatta olmak istiyorsun güzelmiş aslında ama çocuk da olabilir yine aktif olabilirsin aslında ama
Soran8 ayYok zaten çocuğum olsun istiyorum bende ama şu an değil. 1 yıl daha beklemek istiyorum
- 8 ay
İlk senelerde zaten olmasın canım ilerleyen süreçlerde çocuk
Soran8 ay3,5 yıllık evliyiz
Esim zamanı geldi çoktan falan diyor ama işte ben annelige hala hazır hissetmiyorum kendimi ya- 8 ay
Erken daha sanırım beş yıl olsa felan
Soran8 ayYok ya o kadar da bekletmem Benlik sıkıntı yok ama esim istiyor. Zaten beklettim yeter bu kadar
- 8 ay
Hım hazır olnak zor anne için sorumluluklar
Soran8 ayAynen öyle zor valla
Birde doğum beni çok korkutuyor- 8 ay
Korkusuz başarı olma ama ya
Soran8 ayÖyle tabi ki. Anne olmak istiyorum zaten herseye rağmen...
- 8 ay
Annelik başkadır belki de harika anne olur
Soran8 ayUmarimm🙏🏼
- 8 ay
🧿🧿🧿✍️
8 ayTatlış tatlış konuşup çalışmaya devam :)) Ekonomik özgürlük her şeyden önce gelir. Yıl olmuş 2025 kıskanıyorum çalışma demek bana zalimce geliyor? Bugün buna tamam dersen yarın seni kıskanıyorum dışarı çıkma, bakkala markete gitme dediğinde ne olacak? Evde bir hayat mı süreceksin?
00 Yorumla
8 ayBu özgürlük kısıtlama değil, seni korumak seni kıskanıyor anlamında, ee evde otur ne olacak bir çok arkadaşlarım var eşleri evde, ne gururlu insansınızla siz.
00 Yorumla
8 ayKıvrımlı vücut hatlarına sahip olduğunu sanmıyorum, ama yinede güvenlik forması gibi dar kıyafetler giydiğinde dikkat çekmen olası bir durum insan ister istemez bakar.
Kocan haklı00 YorumlaMaaş kartını sana vericekse ve cidden yeticekse okeyto
12 Yorumla
Soran8 ayşu an bile bana veriyor 😃
8 ayBenim çalışmam yeter der 10 istesen 5 vermek ister boş ver erkeğin parasına bakilmaz
21 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle öyle olur.
Ne kadar yorulsam da ne kadar söylensem de asla işimden kendi maaşımın olmasından vazgeçmem
29 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
@_Armstrong_ asla öyle bir zorunluluğu yok
- 8 ay
- 8 ay
@_Armstrong_ eşimle böyle bir şeyin muhabbetini bile yapmadım 9 yıldır
- 8 ay
- 8 ay
@_Armstrong_ hayır ben bireyim köpek değilim
- 8 ay
- 8 ay
@_Armstrong_ bakılmaya muhtaç değilim yani. Kimsenin bakmasına gerek yok bu yaşımda
- 8 ay
Evet, öyle bir zorunluluğu yok.
Ooo meslektaşım rast gelsin işin gücün :)
Aşırı kıskanmak iyi değildir çalışmak daha iyidir
00 Yorumla
8 ayYa Allah aşkına bi erkeğin lafıyla işten mi çıkılır. Kendi iraden var senin hadi ordan gitsin tehdit ediyorsa seçenek sunan zaten sevmiyordur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.
8 aySağ cebimden alıp sol cebime koymak istemiyorum ama sen yine bana para vereceksen ver hayır diyemem de geç amaan
00 Yorumla
8 ayHavaalanında çalışanlar iyi maaş alıyor bırakma bence eşinin her dediğini yapmak zorunda değilsin rahat bir gelecek için çalışmak gerekiyor
00 YorumlaTercih senin, güvenlikte ne kadar dikkat çekeceksin ki. O bence evde dur çocuğumuz olsun muhabbetlerinden istemiyor olabilir
00 Yorumla
8 ayKocan haklı. Bayan güvenlikçiler erkeklerin gözünden çok seksi görünüyor
03 Yorumla
Soran8 ayNe yapayım yanii bunun için işten cikamam
- 8 ay
Ama çok dikkat çekiyorsunuz. Ben şahsen bayan güvenlikçileri hep hayal ediyorum
- 8 ay
Düzgün, disiplinli ve bakımlı görünüyorlar. seksi görmen senle ilgili bir durum.
sana güvenmeli ve seninde ekonomij òzgürlugün olmali zaten kiyafet benli güvenlikte
024 Yorumla
Soran8 aySana güveniyorum ama disardakilere güvenmiyorum diyor. Bir kaç kişinin bakışını yakalamış bana karşı. Öyle diyor 🤦♀️
Soran8 ayAynen öyle 🤦♀️
Esim birazda çocuk meselesinden dolayı da çalışmamı istemiyor aslında
Soran8 ay3,5 yıl
Soran8 ayBiraz daha beklemek istiyorum ben ya
Soran8 ayEsim 28 ben 25
Soran8 ayYok ya o kadar da değilde 1 yıl beklerim
Soran8 ayYok ya o kadar da değil erkek doktora gittiğim oluyor
Soran8 ayİş yerinde erkek arkadaşlarım falan var bir de gece de çalışıyorum ben. Gece gitmeme hiç razı değil. O yüzden istemiyor..
Soran8 ayEvet öyle
Soran8 ayBana güveniyor zaten ama dışarıdaki insanlara güvenmiyorum diyor. Başına bir iş gelirse yanında bende yokum diyor
Soran8 ayYani bu konuda haklı olabilir belki ama bunun içinde isimden çıkmak istemiyorum. Zaten hamilelik durumum olduğunda birakicam mecbur
Soran8 ay3,5 yıllık evliyiz. Haliyle eşimi de anlıyorum biran önce artik olsun istiyor. Baba olmak çok istiyor farkındayım ama işte annelik özellikle çok büyük sorumluluk benim kendimi hazır hissetmem lazım tam anlamiyla
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sigortamı yatır bir de çalıştığım parayı hesabıma yatır evde oturayım de. Aradan 20 yıl geçip seni boşayacak hiç bir sosyal güvenliğin olmayacak ona biat edeceksin bunları yapmazsan
02 Yorumla
Soran8 ayEsim zaten şu an da bile kazandigi parayı direkt bana verir
- Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı.
8 aySenin arkanda olması lazım brnve bu hareketler insanları soğutur
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 822 cevap paylaştı.
8 aySosyal anlamda destekçim ol de, sosyal anlamda seni aktif tutsun, o vakit seninde gönlün olur
00 Yorumla Çalışmalısın bence bu kararı senden başkası veremez.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
8 ayEşin hakli olabilir belki ama senin de çalışman gerekir senin de para kazanman gerekir..
00 Yorumla
8 aySizi kıskanması olumlu bundan sizinde mutlu olmanız gerekir
00 Yorumla
8 ayKiyafet ne alaka sanki bikini ile çalışıyorsun degisikmis başka bahane bulsaydi keşke
00 YorumlaOzaman seni dışarıda çıkarmasın toplu taşımada sokakta bir sürü erkek var. Nasıl bir zihniyet bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEşin iyiymiş ama bu kadar dayatması saçma keşke evde oturan alsaydı hayatta ne denk geliyor ki zaten hep bir kaos karmaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEşin tek başına evi çevirecek maddi duruma sahipse çalışmana gerek yok ama karar senin tabi
00 YorumlaKanunen yasak bi kere koca karisina kizina karisanaz 6284 kullan iftira ile uzaklastirma aldir omur boyu icerde
00 Yorumla
8 ayDemekki senin esin bu devirde cahildir kisksnctir hastadir
01 Yorumla- 8 ay
Cahil, hasta değil. Milletin onu süzmesini, dakikalarca göz taci zine maruz kalmasını gururuna yedirmeyen erkektir. Tam kaliteli erkektir, pez evenk, kav at, olmayan erkektir. Bu ülkede neler olduğundan haberdar olan erketir. Evli kadınlar çalışmalı mı, çalışmalı tabii ki de ama bu ülkenin de içinde bulunduğu pekçok ülkede, sonuçlar ortada, neler oluyor neler...
Kaldı ki evlenerek ilk hatayı yapmışlar.
8 ayBacım o varım yokum yalan çalış sen
11 Yorumla
Soran8 ayYok ya şu an Bile maaşının çoğunu bana veriyor
s 8 ayYani kazancı size yetiyorsa çalışma boş ver.
02 Yorumla
Soran8 ayEvet yetiyor ama ben çalışmaya alışkınım. Evde tüm gün durmak sıkar beni
- 8 ay
O halde bu durumu onunla sakin bir şekilde konuş ve anlat.
Karşılıklı konuşunca çözülemeyecek hiç bir şey yoktur bence.
Gizli Üye(30-35)8 ayDoğru diyor ihtiyacın yoksa evine çocuklarına odaklan
00 YorumlaParasını ye izin verir
00 YorumlaDar giyinince nasıl hissediyorsun?
00 Yorumla
8 aySenin kararın senin vücudun
00 YorumlaEşin kaç lira maaş aliyor
016 Yorumla
Soran8 ay70
Soran8 ayYeter evet
Soran8 ayMutsuz olmam evimde dururum ama sıkılırım gibi geliyor. Çalışmaya alışık biriyim
Esim birazda çocuk meselesinden dolayı da çıkmamı istiyor acikcasi
Soran8 ayHayir yok ama esim çok istiyor bende erteliyorum
Soran8 ay26 yaşındayım ben
Soran8 ayEsim çok istiyor artık olsun diyor ama ben 1 yıl daha duralım diyorum
Soran8 ayAynen öyle kesinlikle
Soran8 ayAynen bende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)8 ayBence calis sonucta senin niyetin kotu degil
04 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle
Cevap sahibi8 ayHerkesede nasip olmaz havalimaninda calismak oradan daha ilerilerede sıçrama sansin var esin sanirim asiri kiskanc
Soran8 ayEvet ya kıskanç bayağı 🤦♀️
Cevap sahibi8 ayİsin zor ne diyeyim allah kolaylik versin basarilar dilerim
8 ayKıyafetinde ne varmış ki?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 433 cevap paylaştı.
8 ayişini bırakma
00 Yorumla çalış
00 Yorumla
8 aySize değil etrafiniza güven duymuyor olabilir
00 YorumlaSeksi görünüyosun demek ki
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 610 cevap paylaştı. Yok artık
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşin yobaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAdam haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHangi havaalanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDoğru söylüyor
00 Yorumla
8 ayÇalişma
00 Yorumla
8 ayHaklı sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySebep ne peki
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Güvenlik görevlisiyim eşim çalışmamı istemiyor. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler