Eğitim & Kariyer Oto Sanayide Mekanikçi çırağı olmakmı isterdiniz inşaat sektöründe (istediğiniz bölüm) amelesi olmak mı?? sssametkisla Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oto Sanayide Mekanikçi çırağı olmakmı isterdiniz inşaat sektöründe (istediğiniz bölüm) amelesi olmak mı? Oto Sanayide Mekanikçi çırağı olmakmı isterdiniz inşaat sektöründe (istediğiniz bölüm) amelesi olmak mı?? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay bu ülkede meslek sahibi olmanın bir artısı yok artık gelir eşitliği yok en başta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Ne amaçliyorum? Hangisinde nereye kadar çıkabilirim? Bunlara sakın kafayla ya da danışarak karar verir gerisini kadere bırakırdım. 0 0 Yorumla
AmerikadakiKûrd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 8 ay Türkiye deyken inşaat işi yapardım pek sevmezdim 0 0 Yorumla
teslimiyetOO Takip Et Xper 4 Yaş: 23 8 ay Oto sanayii tabiki 0 1 Yorumla sssametkisla 8 ay Neden peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu ülkede meslek sahibi olmanın bir artısı yok artık gelir eşitliği yok en başta
Ne amaçliyorum? Hangisinde nereye kadar çıkabilirim? Bunlara sakın kafayla ya da danışarak karar verir gerisini kadere bırakırdım.
Türkiye deyken inşaat işi yapardım pek sevmezdim
Mekanikçi olmak isterdim
Oto sanayii tabiki
Neden peki?