Arabalar Kızlar araba tamircisinde çalışmak ister miydiniz? SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızlar araba tamircisinde çalışmak istermiydiniz?yok mu şöyle arabanın huyundan suyundan anlayan bir hatun Kızlar araba tamircisinde çalışmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır. Sakar şakir gibiyim benden bu tarz isler çıkmaz 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ellerim alet edevata yatkındır zorlanacağım tek şey adları ve nasıl yapıldıkları olurdu. Onları da çabuk kavrayacağımdan eminim. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kadınların , erkeklere has olduğu düşünülen işleri de yapmasını destekliyorum böyle kadınlara çok saygı duyuyorum. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Arabalar konusunda 424 cevap paylaştı. Çok havalı bi meslek anlamıyorum ama öğrenmek isterdim 0 0 Yorumla
duygueraykrlngc Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayir ya çok zor sanayicilere Allah kolaylik versin yaz kış sabahın 6sı 7si zor yani 0 0 Yorumla
beyazgülüm25 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Yok ama araba tamirinden anlamak isterdimHoşuma gidiyor 🤷♀️😄 0 0 Yorumla
Masadaki_Kalemlik Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl The 100 dizisini izlemiştim. Raven diye bir karakter vardı motor, tamir işlerini yapıyordu. Kıza tutulmuştum resmen :D Motordan, tamirden anlayan bir sevgili hayali falan kuruyordum 1 0 Yorumla
lawveyalove Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hayır. Tamir işi keyifli olabilir. Ama bu kadar sapığın kendini rahat hissettiği bir toplumda böyle bir yerde çalışmak istemezdim. 2 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En azından böyle ilgi duysa bile o an düşerim 0 0 Yorumla
kadocann Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bi ara istiyordum manitin yanında 0 5 Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl Manit tofaşçımı :d Yorumla kadocann +1 yıl Hayır araba tamjrcisiydi Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl Genelde araba tamircileri tofaşçı olurda :d Yorumla kadocann +1 yıl Tofası yoktu doblosu vardı Kfkskfk Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl O zaman doblocu :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır. Sakar şakir gibiyim benden bu tarz isler çıkmaz
Ellerim alet edevata yatkındır zorlanacağım tek şey adları ve nasıl yapıldıkları olurdu. Onları da çabuk kavrayacağımdan eminim.
Kadınların , erkeklere has olduğu düşünülen işleri de yapmasını destekliyorum böyle kadınlara çok saygı duyuyorum.
Çok havalı bi meslek anlamıyorum ama öğrenmek isterdim
Hayir ya çok zor sanayicilere Allah kolaylik versin yaz kış sabahın 6sı 7si zor yani
Yok ama araba tamirinden anlamak isterdim
Hoşuma gidiyor 🤷♀️😄
The 100 dizisini izlemiştim. Raven diye bir karakter vardı motor, tamir işlerini yapıyordu. Kıza tutulmuştum resmen :D Motordan, tamirden anlayan bir sevgili hayali falan kuruyordum
Hayır. Tamir işi keyifli olabilir. Ama bu kadar sapığın kendini rahat hissettiği bir toplumda böyle bir yerde çalışmak istemezdim.
İsterdim, severim arabaları
Çalıştım bir kaç kere.
En azından böyle ilgi duysa bile o an düşerim
Bi ara istiyordum manitin yanında
Manit tofaşçımı :d
Hayır araba tamjrcisiydi
Genelde araba tamircileri tofaşçı olurda :d
Tofası yoktu doblosu vardı Kfkskfk
O zaman doblocu :d
Hayır tabkide
Hayır
Hayirr
İsterdim, baba mesleği ama yapmadım hic.
Denemek isterdim
Arabadan anlıyorumda çalışmak istemem
İstemem
arabadan anlamam
hayır anlamam
evet yaa çokk hrmde
Guzel olurdu
Hayır