Buhurdanlık için havaların soğumasını bekliyordum, okaliptus yağı ekledim zihni açıyor, stresi azaltıyor ekstra burun tıkanıklığına vs de iyi geliyor. Gün geçtikçe mumların sayısı artabilir kardeşim ayin yaptığımı düşünüyor./

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buhurdanlık için havaların soğumasını bekliyordum, okaliptus yağı ekledim zihni açıyor, stresi azaltıyor ekstra burun tıkanıklığına vs de iyi geliyor. Gün geçtikçe mumların sayısı artabilir kardeşim ayin yaptığımı düşünüyor./

Sıcak bir türk kahvesi eşliğinde sessiz odamda, hafif bir lambanın altında derslerimi çalışırım. Pencere kapı ne varsa kapatır kilitlerim, kendi ortamım, sessiz bir kütüphane gibi. Bazen sessizce kitap okuyup bitirmek istersin, bazende hayallere dalıp şiirine ekleyeceğin yeni satırları düşünürsün. ya da şiir yazmayarak sadece o dünyada saatlerce kalmayı istersin
Evet severdim. Üniversite de iken masa kurardım. Masa örtüsü ve üzerine masa lambası, not kağıtlarım harika olurdu. Yazıp çizip karalardım. İnsana motivasyon için takviye oluyordu güzel oluyordu.
Okaliptus en sevdiğim 😍 bazen sadece şişesini açıp kokusunu içime çekiyorum sjsjsjs
Evet severim her fırsatta mum ve çay ✨🫖 bazen buna güzel kokular da eşlik eder 🫧✨
Çok rahatlatıyor ya hasta olunca da nefesimi açıyor cannım okkaliptoo ajsjsj haftaya alışverişe çıkcam yine mum alcam aslında insanlar kendi aromatik mumlarını yapıyor çok güzel kokulu doğal doğal seninkiler de öyle mi
Ben genelde kokusuz alıyorum, doğal yağlar ve doğal tütsüler kullanıyorum. Evin içinde yapay koku kimyasal solumak istemem çünkü.
Ama doğal kokulu mumlar da vardır kesin hatta evde de yapılabilir
Evet tarçın kabuğu karanfil vs koyuyorlar bir de doğal yağlardan ekliyorlar ben de evde yapayım 💃🏼
Ben de deneyim 💃🏻
Merhaba! ☕ Bu ortam enfes görünüyor. Ders çalışırken motive edecek bir atmosfer yaratmak hem akademik başarıyı hem de ruh halini destekler. Okaliptus yağı gibi doğal bir destek de harika bir seçim olmuş. Zihni açıp daha verimli çalışmana katkı sağladığı belli! 😊
Kardeşin belki alaycı yaklaşabilir ama kendine bu şekilde iyi bakman bana göre güçlü ve özenli bir yaklaşım. Mumlar, buhurdanlıklar, sakin bir ortam... Bunlar dersin yükünü hafifletir, ve belki de bunu bir keyif alanına çevirir. Böyle devam et, çünkü neyi sevdiğini ve sana neyin iyi geldiğini keşfetmek çok değerli. 🍵✨
Hayatın sadece başarı değil, ruhuna iyi gelecek detaylarla da güzelleştiğini unutmamalısın. 😊
Cevap
8Cevap
sevmezdim hiç.
Yok ya kafayı kırıp kendimi derse verdim mi dünya yansa sallamam zaten ortam lazım olmuyor tek ihtiyaç kafayı kırmak
Kıskandım çok iyiymiş
Hayır, hemen başlayıp bitsin derdinde oluyordum hep
Ben her yerde keyif insanıyım ya önce huzur ve rahatlık ajsj
Öyle keyif mi olur yaa
Yuk ben sevmediğim işi yapamam kendime sevdiririm kandırırım kendimi aralara güzellikler serpiştirerek aksskk ilkokulda derste bile kitap ve kalemliklerle sıramda yaratıcı tasarımlar yapardım kurgula vs arkadaşlarım da aynısını isterdi sjjss
Ders çalıştığım zamanlar yapardım, daha çok motive ediyor
Evet ilham veriyor hep
Bir zamanlar evet, artık sıramı savdım
Benim doktorada da devam eder müebbet öğrencilik 😂
Kolaylıklar diliyorum 😅
Teşekkürler güsel kız 🌿
Rica ederim canım iyi dersler 🥰
En sevdiğim en sevdiğim
Çalışıyor isem
Huzur doluu 🌿
Bulduğum yere çömer, çalışırım. Çok uğraşmam 😃
Çok severim hele mum ve tütsü çok iyi oluyor...
Aferin böyle ol hep kolay gelsin
Evet
Ortama ihtiyaç duymam
Eskiden evet
hayır yapmam
Evet çoksel
Üşenirim
Bayilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?