Hani saatlerce ders çalışan insanlar var ya ben onlardan olamadım hiç. Hep mola verdim gün boyu ders çalışcam dersin dizi izlemezsin gezmezsin molalar yüzünden dersleri de bitiremezsin. Siz günlük ne kadar ders çalıştınız? İlköğretim lise üniversite zamanları? ⌛⏰📚📖✏️🖊️🖍️
Ben olaya ders olarak değilde iş yapma iradesi olarak bakardım. Zaten cok küçük yaşta tanıştım iş hayatıyla. Her yaptığım işi de seve seve asıla asıla yaptığımdan olsa gerek iş yaparken zaman nasıl geçiyor hiç farkında olmam. Ders çalışırken de öyle oldu, ertesi gün sınava 18 saat kalmışken ve daha önce hiç çalışma şansım olmamışken sıfır uykuyla sınava kadar 18 saat çalışıp yüksek puanla geçtiğimi hatırlıyorum. Lisede bir günde üç deneme sınavına girip çıktığımı hatırlıyorum. İlkokulda 8-10 saat bir günde Çalıştığımı hatırlıyorum. Kolay kolay çalışmazdım ama oturduğum zaman en yüksek hedefimi yakalayana kadar da kalmazdım. O işler biraz inatçı olma işleri.
Ben rekabetçi bir insanım, yeter ki karşımda benden daha başarılı olmasını istemediğim birisi olsun, lisede 2 gün uyumadan kahveyle geçiştirip sınavlara girdiğim oldu. İnşallah üniversitede de böyle olur. Beni kamçılayan bir sebep olursa saatlerce çalışırım
Ders çalışmayı sevmem ama çalışırım, genellikle evde calismam okulun kutuphanesinde daha cok motive oluyorum. orada herkes ders çalışıyor bi motivasyon geliyor.
Kütüphanede ben de çalışırdım ama orada verimli çalışamıyorum o kadar evde daha iyi anlıyorum ama evde de bir mola bir mola sorma sonuç üniversite mezunu ev hanımı oldum 😂
Hiçbir zaman günlük ders çalışamadım. Her zaman son günlerde o adrenalinle hızlı ve verimli çalıştım. Günlük ders çalışmadan daha az verim aldım çünkü zamanım genişken daha derin ve verimsiz çalıştığımı farkettim