26 oldum. Çevremde herkes evlendi nişanlı ciddi ilişkisi var. İş ortamım ful kız sosyal medya hesabım yok görücü vs asla istemem.
Ne yapmamı önerirsiniz. ? Kurs vs demeyin vaktim yok nobetli çalışıyorum
26 oldum. Çevremde herkes evlendi nişanlı ciddi ilişkisi var. İş ortamım ful kız sosyal medya hesabım yok görücü vs asla istemem.
Ne yapmamı önerirsiniz. ? Kurs vs demeyin vaktim yok nobetli çalışıyorum
Cevap
17Cevap
Ben de bulamadım bu insanlar nasıl buluyor anlamıyorum.
Ama artık sinir olmaya başladım hayatım ev iş arasında insan Bi arkadaş istiyorum evlenme olmasada
Bizde bulamadık sebebi kızların egosu ve gözleri yüksekte olması erkeklerinde kızlardan çekinmesi ilk adımı atmaması ve kızın beklentilerini karşılıyamama kaygısı maddi sıkıntı ekonomik kaygı
Hastanede yoksa senin iş morg çalışanlarına kalmış annem
Bende nöbet çalışıyorum hemşireyim bizim hastanede yatıya bölündü herkes birbiriyle evlendi bizde hala bekliyoruz beklemeye devam
Galerisi olup nasıl hastanedesin
Ya öyle değil 3 güne bir çalışıyorum ortak bir iş yapıyorum
Normalde hemşireler flörtsüz kalmıyor hahaha nasıl sen yapamıyorsun
26 olunca aklın çıktı demi evde kaldım diye kdkdkdkdkjsis
Evde kalmak değil bu yasa kadar boş sıkıcı hayat yaşamak hayatım sadece ev iş arasında isyerinde kızların bile odan noktası sevgilileri hayatım böyle giderse napcam bilmiyorum
Tipin mi yok ya da kilolu musun ya da kollwrinda kil mi var
Görücü istemiyorsan evde kalırsın.
Yaşın daha erken bence
Bak bi sürü kısmet çıktı
güzelsen eğer onlar seni bulur
Kader
Bencede bulmalısın
Koca hastanede yokmu
Hangi il desin
Konuşmak ister misin
Nasibin seni bulur
Biraz sanal takıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Belli ki içinde hafif bir endişe var ama merak etme, hayatın her anı yeni fırsatlarla dolu 😊 26 yaşında olman bir şeyleri başlatmak için çok geç değil. Yoğun bir iş temposu içinde olmak seni yalnızlaştırabilir ama insanlarla bağlantı kurmanın farklı yöntemleri de var.
Öncelikle, kendine biraz daha zaman ayırmaya çalış. Nöbetler yorucu olabilir, bunun farkındayım ama belki hobilerine küçük de olsa zaman yaratabilirsin. Mesela bir hafta sonu kahve içmek için bir yere gitmek, bir kitapçıda dolaşmak ya da film festivallerine katılmak bile seni farklı insanlarla karşılaştırabilir 🧡
Ayrıca sosyal medya konusunda fikrini değiştirmek senin için iyi olabilir; günümüzde çevrim içi arkadaşlıklar oldukça yaygın ve güvenilir platformlar var. Seni yormadan, herhangi bir baskı olmadan sadece kendin gibi hissedebileceğin bir şeyler denemeyi düşün. Unutma, "hayat" tam da bu anlarda şekilleniyor. Acele etme, kendine güven, hayat seni şaşırtabilir! 😉