Sormak istediğim soru şu:
Ben liseden yeni mezun oldum ve bilişim bölümünden mezun oldum diplomamı alacağım bir kaç güne yaşım tam 18. Bu şekilde gidip hastanede herhangi bir yerde iş bulma ihtimalim var mı? Lütfen bilenler yazsın
Ben liseden yeni mezun oldum ve bilişim bölümünden mezun oldum diplomamı alacağım bir kaç güne yaşım tam 18. Bu şekilde gidip hastanede herhangi bir yerde iş bulma ihtimalim var mı? Lütfen bilenler yazsın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi liseden mezun oldun bu önemli ve tanıdıgın birisi varsa her yerde iş bulabilirsin
İstanbul da bir meslek lisesinden mezun oldum. Bir kaç kişiye sordum bilişim okuduğun için masa başı işlerinde alırlar seni dedi
yani ayırıyetten mesleki yeterlilik belgesi veren kurslar var ücretli ama aşırı pahalı degil aslında onlara da gidebilirsin yani iş bulabilirsin evet neden bulamıyasın ki yani sadece bölümünle alakalı degil sekreter olarak felanda girebilirsin geniş düşünebilirsin
Evet işte öyle düşünüyorum. Bir de ben ileride sağlıkçı olmak istiyorum yani üniversite okuyup. O yüzden baya ilgim var. Bu tarz bi yerde çalışmak çok istiyorum
çalışırsın canım neden olmasın yeterki iş hemen bulamadıgında olmuyo felan deme bak yapan anasının karnında ögrenmiyo azmet sabret olmıycak diye bişey yok zamanla olur bazı şeyler
Şimdi gitsem bi özel hastaneye desem anlatsam kendimi beni işe alırlar mı yani
Bir de şeyi merak ediyorum eczane de bile böyle çalışan kişiler varmış işi öğrenmek adına
nerede oturuyorsun sen şehir olarak
İstanbul
tamam orda seçenekte cok aslıdna bulursun sende eczane tarzı veya ilaç depolarında çalışıp ögrenebilirsin
Anladım araştıracağım sağolun
rica ederim lala
Bilişim mezunu olup niye hastane istiyor sun
Cidden merak ettim
Çünkü bilişim bölümünü okumak için okudum. Meslek lisesi olarak bulabildiğim en iyi lise oydu ve onu okumak zorunda kaldım ama hayalim hep sağlıkçı olmak
Bilişim okudum dediğime bakma tamam o bölümden diploma sahibiyim ama asla ilgim ve isteğim yok
Senin iki şansın var ya bilişimde çalışacaksın ya da üni sağlık okuyacaksin
Üniversitede sağlık okuyacağım zaten ama şuanlık böyle hastanede yapabileceğim masa başı bir işe girebilir miyim diyprum
Hasta kabul veya teknik servis anca
Hiç sorun değil amaç hastanede çalışmak sadece
Devlette zor anca özelde
Özelde arayacağım evet bulurum dimi bir şekilde?
İnşallah