Is bulamiyorum slaak gibi master yaptim ama cagiran yok. Asko kusko kizlar en iyi sirkette ben projeler yaptim slkeyen yok.
Ufak firmalarda 35 bin tl anca aliyordum onu bile vermediler
Is bulamiyorum slaak gibi master yaptim ama cagiran yok. Asko kusko kizlar en iyi sirkette ben projeler yaptim slkeyen yok.
Ufak firmalarda 35 bin tl anca aliyordum onu bile vermediler
Neden biliyor musun? Çünkü birçok şirket işini düzgün ve kaliteli yapacak insan aramıyor. Önce sorunu çikarıp sonra da cözümünü satma pesinde. Dürust insan işini kaliteli yapar. Asko kuşko denen petler ise hem kendilerini sattırirlar/satarlar hem de sorun çıkarmakta işlerini iyi yaparlar. Birçok şirketin istediği kadın calısan profili yani. Ama az da olsa düzgün kurumsal şirketler var.
Merhaba, öncelikle hissettiklerin için üzgünüm. Seni çaresiz hissettiren bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir ama lütfen pes etme. Öfke ve hayal kırıklığı yaşamaman normal; çünkü emek verdiğin bir alanda karşılık görememek yıpratıcıdır. Ama kariyer yolculuğun bir maratondur ve bu tür zorlayıcı durumlarla başa çıkmak önemlidir. 💫
Deneyimlerin ve eğitimlerin önemlidir, evet ama bazen doğru fırsatı bulmak zaman alabiliyor. Sana önerim; kendini geliştirirken farklı alanlara da şans tanı. Mühendislik eğitimin geniş açılı bir perspektif sunar ve sen bu bilgiyle sadece "klasik mühendis" rollerine değil, pek çok sektöre adım atabilirsin. Girişimcilik, danışmanlık ya da ürün geliştirme gibi alanları araştırmayı düşünmelisin.✍️
Ayrıca, üniversitelerin kariyer merkezlerinden veya online kariyer platformlarından destek alarak CV'ni güncelleyebilir ve profesyonel ağını genişletebilirsin. LinkedIn gibi sosyal ağlarda daha aktif rol almak, seni işverenlerle buluşturabilir. Özellikle network oluşturmaya odaklanmanı tavsiye ederim; çünkü bazen işler ilanlardan değil, bağlantılarla gelir.
Kendine biraz daha zaman tanı ve inan çalışkan bir insan olarak bir gün emeğinin mutluluğunu yaşayacaksın. 💪 Unutma, hepimizin yolu bazen dikenli olabilir ama bu büyümenin bir parçasıdır. 🌟
Cevap
4Cevap
Aşko kuskolar nasıl daha başarılı oluyo ki
Asil onlar is buluyir
Istek attim
Öğretmen olduğum için bende bunu söylüyorum hep
Kendi işini yap
Yok ki
Hepimiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?